Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 28
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
X Factor Adria

Simpatična Jelena Žnidarić otkrila: O karijeri me savjetuju Lana Jurčević i Željko Bebek

24.03.2015., Zagreb -  Kandidatkinja u showu X Factor, Jelena Znidaric.  Photo: Davor Puklavec/PIXSELL
Foto: Davor Puklavec/PIXSELL
1/4
28.03.2015.
u 17:17

Pišem pjesme za svog princa na bijelom konju. Još uvijek nije stigao, ali znam da hoće Natjecateljica X Factora Adria pjeva prateće vokale poznatim glazbenicima, a nama je "otpjevala" što očekuje od showa i čime se bavi kada nije na sceni

Bože, koja lijepa prljavština u glasu – rekao je Massimo Savić natjecateljici Jeleni Žnidarić nakon što je oduševila na audiciji u prvoj emisiji showa X Factor Adria. Složili su se s njim i Tonči Huljić, Aleksandra Kovač te Željko Joksimović. Potonji je njezino pjevanje sumirao rekavši: – Perfektno.

– Ispalo je izvrsno, a nije tako krenulo – kaže nam raspjevana i simpatična Varaždinka.

Prijavila se zbog mira u kući

– Toliko sam iživcirala svoje cimerice Adelu i Ivu te prijateljice Petru i Maju jer se nisam htjela prijaviti da sam se na kraju pojavila na audiciji zbog mira u kući. Sve se odvilo zadnji dan audicija u Zagrebu. Čak nisam ispunila internetsku prijavnicu, nego sam išla tamo s nadom da se još uvijek mogu prijaviti. Danas sam im zahvalna na tome jer sam kročila u jedan novi svijet, ovo je tek početak – kaže Jelena. Uopće, kaže, ne može izdvojiti omiljeni komentar članova žirija jer su svi vrsni profesionalci. Još nema u vidu ni omiljenog mentora, kojeg će morati izabrati u nastavku showa, no zna što od njega očekuje.

– Jedina važna stvar kod mentora mi je da pokuša upoznati svakog od nas kao osobu, da nam ne nameće da budemo nešto što nismo. Treba nas pokušati usmjeravati da, ako još nismo, pronađemo sami sebe i shvatimo tko smo kao pjevači, kao umjetnici. To je odlika svakog dobrog pjevača i to je to što ga izbacuje iz mora "jednakih". Samo je jedna Beyonce...

Samo je jedna Norah Jones. One su pronašle sebe – ističe Jelena. Kao što je Massimo i primijetio, u slučaju simpatične Jelene riječ je o ozbiljnom pjevanju, a kako i ne bi kada pjeva prateće vokale Lani Jurčević i Željku Bebeku. Oboje ističe kao velike profesionalce.

– To je velika čast! Puno promatram i učim od iskusnih – Lana i ja nekako više volimo razgovarati o procesu nastajanja pjesama, idejama, načinima upjevavanja i slično. S njom se lakše mogu poistovjetiti jer je mlada i žena je u glazbenom biznisu pa mi može dati savjete iz te perspektive. A s Bebekom sam baš nedavno razgovarala o svemu tome i složili smo se da treba naći svoj zvuk i držati se toga, koju god pjesmu pjevali, jer smo po tome prepoznatljivi. Sve u svemu, oboje su ugodno društvo u kojem nikad nije dosadno. Nakon nekoliko minuta s Bebekom shvatite da u njemu leži veliko dijete. Zato mu nikad ne biste dali 69 godina. Ambiciozna djevojka potpuno se posvetila pjevanju, a kada ne pjeva, studira hotelijersko–turistički menadžment na VERN-u.

Već ima i svoj pseudonim

– U slobodno vrijeme volim pjevati, učiti svirati klavir, pisati pjesme, snimati covere pod pseudonimom Zsa Zsa L'amour. Kada nisam u glazbi, volim biti u prirodi, šopingu ili sa svojom ekipom – kaže Jelena i dodaje da su joj svi prijatelji bili velika podrška. Dečka, kaže, još nema, no piše mu pjesme. – Nemam dečka i čekam svog princa na bijelom konju... i pišem mu pjesme. Nemam idealnog dečka ni idealnu sliku. Uvijek ispadne da sam zahtjevna, a zapravo sam vrlo jednostavna. Srce bira, a ne oči – zaključila je Jelena.

>>Počela potraga za X factorom! Evo kako je prošla prva epizoda

>>Slava mi godi jer je plod mog rada, nije došla preko noći

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije