Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 197
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
X Factor adria

AnđeliNE ispale, u show se vraća Danijela Večerinović

x factor adria
26.05.2015.
u 10:00

Djevojke su, kao i Ilija, imale najmanje glasova publike pa su pjevale pjesmu spasa, no ni ona im nije pomogla

Sinoćnja epizoda uživo ''X factora Adrije'' bila je ponovno u znaku Eurovizije. Emisija je otvorena pjesmom ''Hajde da ludujemo'' koju su otpjevali svi ženski kandidati.

Drugu Eurovizijsku večer otvorio je Boban Mojkovski pjesmom Gorana Karana ''Ostani''.

– Volio bih da pjevam kao ti – rekao mu je Joksimović, a Tonči je ostao bez teksta. Aleksandra, koja mu je ujedno i mentorica, rekla je da samo tako nastavi te da ima još puno toga za pokazati.

Highway Trio iz Crne Gore zapalili su publiku pjesmom ''Zauvek moja''.

– Malo više radite na kondiciji dijafragme – rekao je u svom stilu Massimo.

– Bilo je bendovski i skroz O. K. – rekao im je Željko. A isto su zaključili i Tonči i Aleksandra dodavši da su odličan bend.

Lijepa Đakovčanka Iva Ćurić pjevala je pjesmu od Lene ''Satellite'' te čak i zaplesala.

– Imala si težak zadatak i odradila si ga odlično – rekao je Massimo, a Aleks je dodala da je bila fenomenalna. Tonči joj je rekao da je ponosan što predstavlja Hrvatsku, a Joksimović da je bolja od Lene.

Ilija Mihailović iznenadio je sve izvedbom pjesme ''Fairytale''. Tonči mu je rekao da se inače ne snalazi u ovakvim pjesmama, ali se izvukao svojom simpatičnošću. Željko mu je rekao da sada izgleda odlično.

– Ja bih da prestane ova opsesija s težinom oko tebe – rekao je Massimo dodavši da očekuje vrlo skoro odlične rezultate od njega. Aleksandra mu je rekla da želi da ima tristo kila do kraja ovog showa i da se počne zdravo hraniti jer mu je jučer pozlilo zato što je malo jeo. Što se tiče njegove izvedbe, pohvalila ga je i rekla mu da ostane svoj.

Magdalena Bogić svojim smjelim nastupom pjevajući pjesmu ''Oro'' oduševila je kako publiku tako i žiri. Massimo nije imao zamjerki na njezin nastup, Aleksandra joj je rekla da vlada odlično svim glazbenim žanrovima, ali da joj je Željko odabrao pjesmu koja je previše ozbiljna za njezine godine. Tonči joj je rekao da je prednost zvučati staro, a izgledati mlado.

– Iako si prehlađena, fantastično si ovo otpjevala – rekao joj je Željko dodavši da se ne slaže s mišljenjem Aleksandre.

Anđeline su otpjevale poznati hit grupe Abba ''Waterloo''.

– Žao mi je što niste ovo bolje otpjevale – komentirao je Željko dok se Aleksandri jako svidjela izvedba kao i Massimu kojem su bile bolje nego prošli put. ''Ovaj nastup vam je bio puno puno bolji nego prije!'' Tonči je također stao na njihovu stranu.

Amel Ćurić zatvorio je eurovizijsku večer pjesmom ''Lejla'' Harija Varešanovića.

– Što ti radiš ovdje, zašto ja nisam na nekom tvom koncertu? – zaključila je Aleks nakon njegova nastupa a slično su zaključili i Tonči i Željko. Massimo mu je rekao da je pjesmu otpjevao muški i da mu je bolja njegova verzija nego Harijeva.

Nakon izvedbe Kneza koji je nastupio na Euroviziji za Crnu Goru i Lane Jurčević, u pauzi showa odlučeno je da se u natjecanje vraća još jedan kandidat odnosno kandidatkinja, Velikogoričanka Danijela Večerinović!

Pjesmu spasa ponovno su pjevale Anđeline (Valerie) i ovaj put Ilija Mihailović (Idemo dalje).

No žiri je bio neodlučan i nakon što su Aleksandra i Željko rekli da im je bolji Ilija, Tonči i Massimo bili su na strani Anđelina pa su glasovi gledatelja na kraju odlučili da Anđeline napuštaju natjecanje.

– Osjećamo se loše i jako tužno. Žao nam je što smo ispale jer smo svi bili kao jedna velika obitelj i sada ne znamo što ćemo raditi svakog dana bez te atmosfere. Cijeli projekt nam mnogo znači jer su dvije od nas (Katarina i Monika) napravile prve glazbene korake, dok se Marija koja se već bavi muzikom prvi put okušala kao član grupe. Teško nam je! – rekle su nakon ispadanja Anđeline, a članica Katarina dodala:

– Imala sam osjećaj da nam je ovo posljednji nastup u ''X factoru'' i zato sam uživala u svakom trenutku na sceni i u cijeloj atmosferi. Mislim da bismo ispale čak i da smo savršeno pjevale npr. pjesmu Witney Houston jer smo i prethodne nedjelje pjevale pjesmu spasa, a mišljenje publike ne mijenja se tako lako.

– Žao mi je što su Anđeline ispale, svaki rastanak je emotivan. Eto, ja imam i najbolje kandidate i, ne mogu reći najgore jer tu publika odlučuje, nego one koji ispadnu. Ja im želim svu sreću i što da ne, da se sljedeće godine sve prijave i prođu u takmičenje solo – rekao je Tonči Huljić.

Ilija, koji se ovaj puta spasio od ispadanja, kazao je:

– Osjećam se sjajno, nikad bolje... Šalim se, naravno. Jako mi je teško što su ispale Anđeline, pogotovo što mislim da su u pjesmi spasa bile bolje. Nije lijep osjećaj kada se boriš za opstanak u natjecanju. Hvala publici što je glasala za mene. Mogu samo reći da ću sigurno opravdati povjerenje koje mi je dano!'

>> Massimo: Žao mi je zbog Nikole, Nina Simić večeras nije bila na nivou ovog natjecanja!

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije