Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 133
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Upssss!

Voditeljici Dnevnika izletjelo uživo: ‘Toliko je vruće da se čovjek ni seksati ne može’

Biljana Knežević
Foto: Youtube Screenshot
14.07.2016.
u 11:15

Nakon što je završila vremenska prognoza voditeljica se požalila kolegi u studiju potpuno nesvjesna da joj je mikrofon sve vrijeme bio uključen

Voditeljica središnjeg Dnevnika RTRS-a Biljana Knežević našla se u neugodnoj situaciji nakon što je s kolegom prokomentirala vrućine koje posljednjih dana postaju gotovo nesnošljive. 

Nakon što je završila vremenska prognoza voditeljica se kolegi u studiju požalila da je "toliko vruće da se čovjek ne može ni seksati".

S obzirom na to da je njezin mikrofon u tom trenutku bio uključen, iako ga je režija trebala isključiti,  sve su mogli čuti i gledatelji pred malim ekranima. 

RTRS je snimku odmah "ispeglao" tako da se ova izjava voditeljice više ne čuje, no na YouTubeu se još uvijek može pronaći snimka ovog gafa koji je postao hit na društvenim mrežama. 

Originalnu snimku možete poslušati ovdje.

>>Gaf HTV-ove voditeljice koji je naljutio glumca Branka Đurića

Ključne riječi

Komentara 13

Avatar Peterančan
Peterančan
11:47 14.07.2016.

Dojdi mala k meni, ja imam klimu u sobi.

Avatar Gospodin Maminjo
Gospodin Maminjo
12:52 14.07.2016.

To je dala kolegi do znanja da nema vremena nakon posla za bubanje

Avatar fijolica
fijolica
13:11 14.07.2016.

Sigurno ima i puno duhovitijih bisera. Ali kod nekih se stvorio takav sklop u glavi da na drugo ne znaju ni misliti - a onima koji su ostali normalni ovo je već dosadno, a ne duhovito i smiješno. Što je previše, previše je. (a i inače- vijest dana, zar ne?). Svašta!

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije