Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 149
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Spojio ih TV show

Vjenčali se Karolina i Ante iz “Ljubav je na selu”

Karolina i Ante
Foto: Privatni album
27.05.2016.
u 09:00

Svadba u Imotskom trajala je sedam dana, imali su 300 gostiju, a upoznali su se prije dvije i pol godine zahvaljujući emisiji

Prava ljubav uvijek nađe put pa bilo to i putem televizijskog showa. Upravo tako, zahvaljujući emisiji “Ljubav je na selu”, upoznali su se, zavoljeli, a u nedjelju u Imotskom i vjenčali Karlovčanka Karolina Žalac i Ante Dogan iz Prološca Donjeg.

– Bilo je divno. Baš onako kako sam to uvijek sanjao! – priča nam Ante pa nastavlja:

– Kod nas vam svadbe traju po tjedan dana. Imali smo 300 gostiju, iako bilo je planirano 500, ali mnogi nisu mogli doći jer je svadba bila u nedjelju. Unajmili smo i kuću jer Karolina je iz Karlovca, a morali smo imati mjesto na koje ćemo, u skladu s našom tradicijom, doći po mladenku.

Njihova ljubavna priča počela je prije dvije i pol godine kada je njega u show prijavio prijatelj, a nju sestra.

– Dok me nisu nazvali s RTL-a nisam ni znao da me prijavio, a kasnije sam sve prihvatio kao dobru zezanciju, bez ikakvih očekivanja, a kamoli da sam zaista mislio da ću naći ženu. Slično je bilo i s Karolinom, koja me vidjela na televiziji kad sam se predstavljao i napisala mi pismo. Nisam otišao dalje u showu, ali ona me zaintrigirala, našli smo se i sve je počelo kao prijateljstvo i dovelo nas tu gdje smo sada. Ni sada nam nije jasno kako se sve odigralo, trebalo bi snimiti film po našoj priči – kaže Ante. On je novinar, ona fotografkinja i još nisu odlučili gdje će živjeti pa su trenutačno, kažu, na relaciji Karlovac – Imotski. 

>> Gangster Žigi pronašao ljubav, Hercegovku koja će mu roditi dijete

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije