Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 40
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
obožavatelji na koljenima

Veliki povratak Sumrak Sage: Snima se 5 novih filmova

sumrak saga (1)
Foto: BigPictures/PIXSELL
1/3
01.10.2014.
u 11:10

Na žalost obožavatelja, u filmovima neće biti ni traga Kristen Stewart ni Roberta Pattinsona

Stephenie Meyer svojom je pričom o vampirima očarala čitatelje diljem svijeta, a filmovi su poharali kinoblagajne.

Dvije godine otkako je emitiran posljednji film iz serije "Praskozorje 2" stižu vijesti kako sada ide dalje. New York Times piše kako će se snimiti čak pet novih filmova, ali nitko od glumaca iz prvotnog serijala neće u njima glumiti.

Riječ je o kratkim filmovima koji će opisivati priču likova iz serijala, a nastat će u suradnji s Facebookom, odnosno na toj će društvenoj mreži biti emitirani. Meyerica i kuća Lions Gate najavili su da će se dati u potragu za pet mladih redateljica koje će se primiti redateljskog posla.

Glumica Kristen Stewart koja se proslavila ulogom Belle pomoći će spisateljici pri izboru redateljice, kao i glumice Kate Winslet, Octavia Spencer i Julie Bowen te redateljica Catherine Hardwicke koja potpisuje prvi film iz serijala. Svoju će riječ dati i producentica Cathy Schulman te Jennifer Lee koja supotpisuje crtani film "Frozen".

>>Zvijezda 'Sumraka' otkrila zašto se ne smije

>>Progovorio nakon dvije godine o teškom razdoblju svog života. Evo što je rekao

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije