Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 170
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
big brother

Veliki obrat u nominacijama – večeras uživo iz BB kuće!

BB
Foto: RTL televizija/screenshot
11.11.2015.
u 15:06

Kako bi unio pomutnju, odlučio je sve dobro 'zapapriti', danas u 20.05 sati

Dok se Steffani i Rada grčevito bore koja će sjesti na prijestolje Big Brother kuće, a njihovi klanovi međusobno strahuju od emisije uživo, u kojoj će netko od njih napustiti Kuću, ni ne slute što im je Big Brother pripremio za večeras, piše RTLtelevizija.

Kako bi unio pomutnju, odlučio je sve dobro "zapapriti", danas u 20.05 sati. Naime, stanari nemaju pojma da ih večeras u emisiji uživo očekuju nominacije! No, nisu to bilo kakve nominacije – dva klana će morati odabrati po tri člana (iz svakog klana) koji će na sljedećim nominacijama imati imunitet, odnosno neće moći biti nominirani. Kako će na to reagirati stanari Big Brother kuće, ne propustite pogledati večeras od 20.05 sati na RTL-u!

>> Đorđe se okomio na Zoricu: 'Zla ženo, zlobnice, liječi se'

Ključne riječi

Komentara 4

MA
mamojnetsra
16:05 11.11.2015.

oprostite, ali moram ovo pitati... gleda li tko to uopce??

TB
t.b.
06:31 12.11.2015.

Ja gledam,zašto pitaš?

RI
rikavac
21:02 11.11.2015.

ima dosta degenerika koji to gledaju sto je naj zalosnije

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije