Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 27
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
ljuto iznenađenje

Vatra mi je u ustima. Mogu li dobiti obične vode, molim vas?

3,2,1 kuhaj
Foto: RTL
1/5
08.02.2016.
u 22:23

Da se članovi žirija ne bi uljuljkali u svojim stolcima, pobrinuli su se parovi Crvenog tima, koji su svoja jela uljepšali ljutim začinima

Crveni tim showa „Tri, dva, jedan – kuhaj!“ sinoć je odradio svoj prvi nastup. No, čini se da će ga, umjesto parova natjecatelja, najviše pamtiti Tomislav Špiček i Ivan Pažanin, koji su od jačine začina pojedinih jela jedva izvukli živu glavu! 

Da se članovi žirija ne bi uljuljkali u svojim stolcima, pobrinuli su se parovi Crvenog tima, koji su svoja  jela uljepšali ljutim začinima. Nježno nepce Dalmatinca Ivana nije moglo podnijeti jačinu zelenog papra  kojim su Željko i Snježana začinili svoj biftek.

– Ja sam protivnik toliko papra. Ubije mi meso, ubije mi sve!  Meni je toliko sad intenzivno u ustima, možete li me razumjeti? Sad ne znam hoću li moći kušati ostala  jela. Vatra mi je u ustima. Mogu li dobiti obične vode, molim vas? – komentirao je Ivan njihov krvavo pečen biftek u umaku od zelenog papra. Niti Tomislav nije bio pošteđen žara u ustima.

Za to su krivi otac i sin, Petar i Jurica, koji su pripremili srnetinu s ljutim papričicama. – Ja sam sad štrucu uzeo. E, to je ljuto! – objasnio je Tomislav svoju  iznenađenost ljutine u jelu te je odmah popio čašu vode i krpom brisao jezik. Međutim, sudeći prema Željkinu komentaru, ljutina njihova jela je bila najmanji problem. Za meso koje je suho, drveno „k'o đon“ i pust, nezačinjen umak Petar i Jurica dobili su najmanje bodova od svih natjecatelja, ukupno osam. Dno tablice dijele s Katarinom i Tomislavom, koji su također osvojili osam  bodova, i to za svoju pašticadu bez šuga, odnosno "ćelave njoke". 

U cijeloj epizodi kojom su vladale mješavine kontinentalne i mediteranske kuhinje odlično su se snašle  sestrične Ina i Dina, koje su za svoju teletinu s okruglicama od kruha od žirija dobile najveće ocjene,  ukupno 18.  Sutra Crvene očekuje novi zadatak. Na svojim radnim jedinicama pronaći će pastrvu kao osnovnu  namirnicu.

>>'Nitko kao moja baka ne radi kruh ispod peke'

>>Volim grintavi punkerski humor Bourdaina i pogani jezik Ramsaya

Komentara 2

Avatar Ironman0105
Ironman0105
14:10 09.02.2016.

Sto bi to bio "krvavo pecen biftek"????Ok, za biftek znam da iz samo vama poznatog razloga tako nazivate steak, ali sto bi znacilo to "krvav" u nes(p)retnoj slozenici? Jedna je od glavnih znacajki tog nakvalitetnijeg dijela goveda da kroz njega ne prolaze zile sto mu daje tu izuzetnu mekocu. Dakle odkud i kakva krv?

TH
than
01:59 09.02.2016.

Pa sto, ako je ljuto ?!? Ziriju to ne smije smetati. Neka ubace Slavonca u ziri, pa kada nabaci ribu da vidis kako ide niska cjena.... Ovakav show je promeasen. Imamo sve samo ne Slavonce.... Dakle, cim dodju slavonska jela onda dolazi i manje bodova. Pokazano masu puta.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije