Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 139
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
ozljeda leđa

Vanessa Radman: Polako gubim strpljenje s oporavkom, nadam se da se ubrzo vraćam na posao

vanessa
Goran Jakuš/Pixsell
15.04.2014.
u 14:16

Rehabilitacija zbog ozljede na setu “Zore dubrovačke” još traje, ali glumica se nada da će joj ubrzo biti dovoljno dobro za rad.

Otkako je prije četiri mjeseca na setu sapunice “Zora dubrovačka” pala i natukla kralježak, 39-godišnja glumica Vanessa Radman povukla se u svoja četiri zida te se posvetila mirovanju i rehabilitaciji.

‘Nemam više strpljenja’

Sada joj se zdravstveno stanje poboljšalo te se osjeća dovoljno dobro ponovno biti dijelom zagrebačke društvene scene. Vanessu smo sreli na finalnoj večeri netom završenog Schwarzkopf Cro-a-Portera.

– Prošli tjedan bila sam na otvaranju izložbe Petera Lindbergha u Domu hrvatskih likovnih umjetnika i to mi je bio prvi kulturni događaj na kojem sam bila nakon ozljede, a Cro-a-Porter prvi je modni događaj – rekla nam je glumica. Iako su prošla već četiri mjeseca od ozljede, bilo je vidljivo da je bolovi u leđima i dalje muče, još se otežano kreće, a probleme joj zadaje i dulje sjedenje, no sve je izdržala kako bi na modnoj manifestaciji podržala domaće dizajnere koje voli, Jurja Zigmana, Lokomotivu i Twinse.

– Radujem se što sam izašla van i malo se maknula od tema koje me posljednje vrijeme malo više pritišću. Polako gubim strpljenje – sa smiješkom je kazala misleći na višemjesečnu brigu zbog narušena zdravlja.

Uporna i ambiciozna

S rehabilitacijom je počela prije dva mjeseca i nada se da će vrlo brzo ponovno početi raditi. – Uporna sam, aktivna i ambiciozna kad je riječ o povratku na posao. Ne želim se stavljati pod pritisak određenog datuma, ali definitivno mora ubrzo doći – kaže. Podsjetimo, Vanessa je kralježak natukla snimajući scenu “Zore dubrovačke” u kojoj je u naručju nosi Amar Bukvić. Spotaknuli su se i oboje pali. U seriji ju je zamijenila Ines Bojanić.

Ključne riječi

Komentara 1

LE
LeonardS
15:39 15.04.2014.

Sretno, puno zdravlja

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije