Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 179
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
iznenadili smo..

Vanda Winter nam je otkrila kako se osjeća u seksi kreacijama

23.10.2014., Zagreb - U galeriji Lauba u ulici Baruna Filipovica 23a dodjeljene su  Elle nagrade. Vanda Winter.  Photo:
Foto: Tomislav Miletić/Pixsell
1/6
01.11.2014.
u 12:32

– U odnosu na to kako me eNVy room inače odijeva, dosta je izazovna, ali osjećam se jako dobro u njoj zato što je vrlo sofisticirana.

Za pjevačicom i glumicom Vandom Winter odjevenom u izazovnu haljinu od prozirne čipke eNVy rooma okretale su se glave na prošlotjednoj dodjeli nagrada Elle Style Awards.

Vanda nam je otkrila kako se osjeća u takvim seksi kreacijama te je li joj na pozornici teže kad glumi nekog drugog kao u showu Nove TV "Tvoje lice zvuči poznato".

Je li crna kreacija (na slici) baš po vašem ukusu?

– U odnosu na to kako me eNVy room inače odijeva, dosta je izazovna, ali osjećam se jako dobro u njoj zato što je vrlo sofisticirana. Ako već ide na seksepil, čini to na drugačiji način jer ja sam zapravo zakopčana do grla.

Zašto vam je lakše na pozornici biti netko drugi kao što je to u "Tvoje lice zvuči poznato" nego kada ste to vi?

– Lakše je jer imam masku iza koje ću se sakriti. Zato mi je i bilo najteže nastupati kao Florence and the Machine jer sam kao lik njihove pjevačice zapravo u puno stvari to bila ja. U kasnijim epizodama doći će malo veće maske pod kojima si mogu dati više oduška i odmaknuti se od sebe tako da je to bila uživancija.

Zaštitno ste lice jedne marke automobila, kakva ste vozačica?

– Volim reći da sam dobra i savjesna vozačica. Mislila sam da nikada neću naučiti parkirati, a svladala sam čak i bočno parkiranje.

Skijate li?

– Ne. Prezime mi je Winter, ali prezirem sve zimske sportove i zimu samu po sebi, o ledu da ne govorim.

>>Nina Badrić vs. Vanda Winter u 'Tvoje lice zvuči poznato'

>>Domaće ljepotice kopirale Kim Kardashian?

Komentara 1

Avatar Ironman0105
Ironman0105
19:45 01.11.2014.

Sexy odjeca ne postoji. Postoje sexy zene, I na njima sve izgleda sexy. Postoje I one druge, I te mogu obuci sto god zele I nece biti sexy. Za osobu o kojoj pisete prvi put cujem, no pogotovo treca po redu fotografija vrlo zorno pokazuje da sam u pravu.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije