Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 7
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Novo životno poglavlje

Upoznali smo je kao crvenokosu Hurem, a sada je Meryem Uzerli drastično promijenila izgled

Hurem
Foto: RTL, Instagram
1/5
30.03.2017.
u 10:25

Glumica je proživjela turbulentno ljubavno razdoblje od kojeg se konačno oporavila i posvetila se kćeri Lari

Televizijska publika glumice Meryem Uzerli sjeća se kao crvenokose Hurem iz turske uspješnice "Sulejman Veličanstveni" koja se prikazivala na RTL-u.

Nakon završetka snimanja serije, Meryem je drastično promijenila izgled i postala je plavuša, a velike promjene dogodile su joj se i na privatnom planu. Bila je zaručena s turskim burzovnim mešetarom Canom Atesom (48) koji je ostavio Uzerli i njihovu kćer Laru te pobjegao je iz Turske s 20 milijuna dolara. 

Ubrzo se glumica opet zaljubila,. Njezin novi odabranik bio je milijunaš Alp Özcan, vlasnik tvrtke za iznajmljivanje luksuznih jahti. 

On se ludo zaljubio u glumicu i preselio se iz Turske k Meryem u Berlin, a mediji su prošle jeseni počeli nagađati kako je glumica prekinula s Alpom.

No, prekid je nije bacio u očaj, posvetila se poslu i kćeri, ali i dobrim tulumima. Tako je krajem godine boravila u Sarajevu, gdje je promovirala film 'Rane moje majke' i gdje se dobro zabavljala, i to uz Severinine hitove.

 

 

🌊🌊🌊❤️🌊🌊🌊🌹😘

A post shared by meryemuzerlimeryem (@meryemuzerlimeryem) on

 

 

📷 @urban_ruths_photography 😘😘😘

A post shared by meryemuzerlimeryem (@meryemuzerlimeryem) on

 

>>Sultanija Hurem: Najvažnije je da sam živa, vratit ću se još jača​

>>Zbog 'Sulejmana Veličanstvenog' šest sati proveo u kadi punoj leda!​

Komentara 1

TO
tomojuric1
10:43 30.03.2017.

bitno je da smo uključeni u događaje i da nam promptno javite tko je slijedeća tipčina koji će se ludo u nju zatelebati

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije