Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 89
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
radijska emisija

Upoznajte nove Jacquesove i Ivanove natjecatelje u showu 'The Voice'!

The Voice
Foto: dario njavro
30.01.2015.
u 12:24

Na Drugom programu Hrvatskog radija predstavljeni su novi natjecatelji mentora Jacquesa i Ivana

Dario Došlić i Ante Brzić novi su pjevači u ekipi mentora Ivana Dečaka, dok su Martina Milošević i Dino Petrić za mentora odabrali Jacquesa Houdeka. Njih je jutros u posebnoj radijskoj emisiji posvećenoj showu "The Voice – Najljepši glas Hrvatske" predstavio poznati radijski voditelj Zlatko Turkalj Turki. Snimku emisije možete poslušati samo na Večernji.hr!

Podsjećamo, mentori Jacques Houdek, Indira Levak, Tony Cetinski i Ivan Dečak, od skoro stotinu natjecatelja, za svoj tim biraju po 12 pjevača. Ako mentor želi da neki kandidat bude u njegovom timu, tijekom nastupa treba pritisnuti tipku "Moj glas". U tom trenutku se stolac, u kojem mentor sjedi natjecatelju okrenut leđima, okreće prema pjevaču. Ako se okrene više mentora, kandidat treba odabrati u čijem timu želi biti.

HRT za promociju showa „The Voice – Najljepši glas Hrvatske“ koristi sve svoje platforme. Vijesti o showu osim na službenoj web stranici i društvenim mrežama možete pratiti na Drugom programu Hrvatskoga radija. Posebna radijska emisija, koju vodi poznati radijski urednik Zlatko Turkalj Turki, emitira se ponedjeljkom, srijedom i petkom od 9:35 sati.

>> Kedžo otkriva bi li se prijavio na natjecanje 'The Voice'

Poslušajte što Ivanovi i Jacquesovi kandidati kažu o sebi!

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije