Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 5
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Premijera 24. listopada

Uoči sedme sezone 'Živih mrtvaca' obožavatelji u Zagrebu postat će dio serije

Živi mrtvaci
Foto: Promo
1/3
18.10.2016.
u 15:15

U City Centeru one Zagreb East od 21. do 24. listopada zaljubljenici u ovu hit seriju imat će priliku 'oživjeti' legendarnu scenu iz šeste sezone

Povodom velike globalne premijere sedme sezone hit serije "Živi mrtvaci" obožavatelji će imati priliku doživjeti jednu od legendarnih scena iz serije, ali i osvojiti vrijednu nagradu ako od 21. do 24. listopada svrate do shopping centra City Center one Zagreb East.

Ljubitelji serije imaju izuzetnu priliku postati dio grupe preživjelih predvođene Rickom Grimesom i oživjeti svjetski poznatu scenu iz finalne epizode šeste sezone serije koja je šokirala gledatelje diljem svijeta, ostavivši ih u nedoumici - tko će od hrabre jedanaestorice biti pogubljen?

U FOX-ovom korner na prvom katu shopping centra  moći će se fotografirati sa svojim prijateljima ili članovima obitelji i ako fotografije podijele na društvenim mrežema uz obavezne hashtagove #ZabavaTekPocinje #ZiviMrtvaci mogu osvojiti originalnu majicu "Živi mrtvaci". 

Premijera prve epizode nove, sedme sezone serije "Živi mrtvaci" biti će prikazana 24. listopada u 22:00 h na kanalu FOX.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije