Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 50
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Šokantno iskustvo

Ugledni novinar pokušao spriječiti tragediju: Skočio sam za njim, a policija je samo gledala

tom bradby
Foto: Youtube Screenshot
1/3
17.08.2015.
u 18:39

– Zaronio sam, pokušao pomoći, no nisam ga uspio spasiti. Potpuno sam u šoku – rekao je ITV-jev voditelj Tom Bradby

Ugledni britanski novinar i urednik na televizijskoj postaji ITV Tom Bradby još je pod dojmom stravičnog događaja koji se nedavno dogodio. Stariji muškarac oduzeo si je život pred njegovim očima, a iako mu je odmah potrčao u pomoć, nesretnom muškarcu spasa nije bilo. Tragedija se dogodila u grčkom gradiću Rafini, gdje je Bradby bio na godišnjem odmoru s obitelji, piše The Guardian i navodi da se muškarac automobilom namjerno zaletio sa zida gradske luke.

– Zaronio sam, pokušao pomoći, no nisam ga uspio spasiti. Potpuno sam u šoku – napisao je Bradby na svom Twitteru nedugo nakon nesretnog događaja. 

Nije krio ni da je ogorčen postupanjem policijskih službenika koji nisu pružili baš nikakvu pomoć nesretniku koji se utapao. 

– Jedan od deset policajaca koji su se nalazili u blizini mu je pokušao pomoći dok je automobil tonuo. Ostali su gledali. Isuse... Tresem se od ljutnje i šoka. Toliko o grčkom turizmu – dodao je Bradby koji će ovaj tragičan događaj pamtiti zasigurno do kraja života. 

Nedugo nakon njegovih objava na Twitteru brojni tviteraši prozvali su ga pravim herojem. 

– Samo želim reći da si posebna osoba zbog toga što si učinio. Nesretni muškarac sigurno je bio očajan. Učinio si sve što si mogao  napisala je jedna tviterašica, dok su ga ostali pohvalili zbog nevjerojatne hrabrosti i prije svega ljudskosti.

Inače, Bradby je jedno od ključnih lica britanske televizijske postaje ITV na kojoj vodi popularne večernje novosti ''Vijesti u deset''. Dugo je bio dopisnik iz britanske kraljevske obitelji, a izvještavao je i iz Azije i Irske. 

>>Vlahušić reanimacijom spasio život mladiću

Komentara 1

LA
lakočemo
21:33 17.08.2015.

we don't have that in Croatia,so let that be your next year summer destination

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije