Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 1
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Tri, dva, jedan – kuhaj!

U dvoboju protiv Petre i Filipe borit će se Branka i Vladimir!

kuhaj
Foto: Promo
1/7
18.05.2016.
u 22:22

Iako su dobili najmanji zbroj ocjena za svoj brudet, Doris i Luka su za dlaku izbjegli dvoboj

I dok Petru i Filipu od dvoboja u megahit kulinarskom showu „Tri, dva, jedan – kuhaj!“ ne bi spasilo ni čudo od brudeta, iskusni ribolovac Vladimir i njegova supruga Branka propustili su priliku da prikupe koji bod više od Doris i Luke i tako izbjegnu duel.

Pažaninov zadatak pripreme brudeta na moderan način nije zadovoljio niti mentora niti ostane članove žirija showa, pogotovo njihovo (ne)znanje o Filipa i Petra u današnji zadatak mentora Ivana Pažanina nisu ušle s previše stresa. Znale su da nema spasa od duela, da im treba gotovo „nemoguća misija“ za prolazak dalje, pa su polako i mirne ruke čistile i filetirale ribu. To se pokazalo dobitnom kombinacijom jer su bile jedine koje su dobile pohvale za filetiranje, ali i za samu pripremu brudeta. Osvojile su najveće ocjene večeras (ukupno 20) i zbog dobre termičke obrade ribe, redukcije šuga kroz sito i balansiranja okusa.

Iako su dobili najmanji zbroj ocjena za svoj brudet, Doris i Luka su za dlaku izbjegli dvoboj. Branka i Vladimir su bili lošiji od njih za svega u ukupnom zbroju ocjena, te stoga se sutra bore protiv Filipe i Petre za daljnji ostanak u showu.

„Ne možemo lagati da nam se ide u dvoboj i da smo sretni. Ali, pošto nikada nismo bili, došao je i red na nas. Malo je stresnije nego bilo koji drugi dan kuhanja, jer je u igri ispadanje. Sada je - ili biti ili ne biti!“, rekli su bračni partneri Branka i Vladimir iz Poreča.

„Dragan i Verica su sigurno imali najbolji umak. Filipa i Petra su najbolje filetirale i ispekle ribu, a Panta i Branka su imale najbolji krumpir. Sve u svemu je ovo bio dobar zadatak. Možda malo preveliki zalogaj, ali su se snašli!“, komentirao je Pažanin rezultate svog mentorskog zadatka.

Verica i Dragan, te Doris i Luka večeras mogu mirno spavati jer su ušli u finalni tjedan, a tko će im se pridružiti, doznat će se sutra u 20:15 u novoj epizodi.

Komentara 2

SO
sonce
06:17 19.05.2016.

Špiček je jako bezobrazan, Ivan ko dalmatinac forsira ribu, Njih dvojica pod hitno trebaju tablete za živce.Jedino Željka je realna i smirena osoba.

Avatar Cro-Wolf
Cro-Wolf
10:51 19.05.2016.

Filipa i Petra su pobjednice i vec se zna naveliko. I zasto onda drzati u neizvjesnosti sve kad je to snimak a ne u zivo. Bolje da ste napisali tko je vec pobjedio a ne da se jos kao nezna...

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije