Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 0
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
tvoje lice zvuči poznato

Renata Sabljak kao Toše Proeski ganut će žiri: Njemu ću to pjevati!

tvoje lice zvuči poznato
Foto: PR FOTO
1/3
02.10.2015.
u 12:13

– On je jedan poseban pjevač koji nikada nije pjevao samo tonove, zato je i bio tako velik i dotakao mase ljudi. On je sve te ljude znao prizvat svojom interpretacijom i čak i one koji ga nisu slušali. Želim biti decentna. Treba to nositi u sebi – rekla je Renata

Nikad prežaljenog karizmatičnog makedonskog pjevača, Tošu Proeskog, ove nedjelje utjelovit će sjajna Renata Sabljak, a njezina izvedba pjesme "Igra bez granica" ganut će žiri do suza. – On je jedan poseban pjevač koji nikada nije pjevao samo tonove, zato je i bio tako velik i dotakao mase ljudi. On je sve te ljude znao prizvati svojom interpretacijom i čak i one koji ga nisu slušali. Želim biti decentna. Treba to nositi u sebi – rekla je Renata.

Renata je kazala kako su pjesme koje se moraju vokalno jače iznijeti i koje izgledaju najjednostavnije, ustvari najzahtjevnije. – Nije lako iznijeti takvu pjesmu pred publiku, ali ako si iskren i ako radiš to zbilja iz srca, s velim srcem i poštovanjem, mislim da nije nemoguće – zaključila je te dodala: Njemu ću to pjevati!

Osim emotivnog nastupa, gledatelje showa "Tvoje lice zvuči poznato" očekuju  brojni uzbudljivi trenuci. Jedan od takvih zasigurno će biti i nastup Saše Lozara kao Taylor Swift. – Mislim da nakon Rozge i srebrnog trikoa, daj mi što god! – izjavio je Saša, a kako će se snaći u baletnim papučicama i haljinici, saznat ćemo ove nedjelje.

Ove nedjelje žiriju će se pridružiti redatelj i glumac Miran Kurspahić, a bit će zanimljivo vidjeti kako će Ivan Šarić reagirati kada čuje Miranovu ocjenu njegova nastupa.

>>Tulum iz snova kod Maje Šuput: Tko je nas spojio, ni pakao mu neće teško pasti!!!!

>>Bolno je hodati 
u štiklama. Cure, svaka čast

Komentara 1

GM
Gusta magla
17:33 02.10.2015.

Mogli su bas Proeskog i maknuti iz onog bubnja.....sta sad rade sprdnju i iz mrtvih.Kako ih nije boga strah?

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije