Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 155
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Tri, dva, jedan – kuhaj

Kuhače u kosi i fišburger donijeli sestričnama najbolje bodove

Tri, dva, jedan – kuhaj
Foto: RTL
1/4
09.02.2016.
u 22:19

Večeras je žiri šakom i kapom dijelio osmice i devetke na svojim kuhačama, a natjecatelji nisu skidali osmijehe s lica

Crveni tim se napokon dokazao, i to zahvaljujući pastrvi, mašti i južini!

Večeras je žiri šakom i kapom dijelio osmice i devetke na svojim kuhačama, a natjecatelji nisu skidali osmijehe s lica. Crveni tim napokon je svladao strah i tremu te žiriju pripremio slasne specijalitete od pastrve.

– Odlična ideja, dobro osmišljeno, riba je lijepo pečena, ali… – često se večeras čulo od žirija. 

Međutim, nekoliko parova oduševilo je žiri specijalitetima od pastrve. Unatoč južini, Ivan je večeras podijelio čak tri osmice i jednu devetku!

Sestrične su večeras definitivno vladale setom showa. Ina i Dina spremile su ukusan file pastrve s pancetom i šparogama, no do zadnjeg trena nisu znale je li jelo po ukusu žirija. Za što bolji dojam potrudila se Ina, koja je kosu ukrasila dvjema kuhačama koje joj je darovao Ivan. Unatoč Ivanovu šarmu i neopisivoj južini na koju nije navikao, Ina i Dina iz njega su izvukle osmicu, a od Tomislava čak devetku!

I Filipa i Petra su svojom inventivnom kombinacijom pastrve i sendviča očarale žiri. Iako su domaći stakleni rezanci bili previše uz ovo jelo, čak i kao egzotičan „vau-efekt“, fišburger je dobio same pohvale – za ideju, kreativnost i opći dojam! 

– Ja vam prigovarati neću zato što ste se zbilja pomaknule od jučer! Razmišljale ste o jelu, bravo! Svaka vam čast! – rekao je Tomislav, dok je Ivan dodao da je oduševljen i sretan što dan završavaju njihovim specijalitetom, dodijelivši im svoju prvu devetku!

Među najboljima su se večeras iskazali Snježana i Željko s pastrvom u umaku od badema, Mario i Marina s fileom pastrve u kremi od pastrnjaka te Ana i Snježana s pastrvom u foliji i šampinjonima.

Crveni tim dobio je vjetar u leđa, no ne smiju se previše opustiti jer ih već sutra očekuje stres-test. 

Komentara 2

SA
samoborka
23:28 09.02.2016.

fiš burger? FIŠ? Kaj smo Srbi ili kaj?

MA
mare0801
16:35 10.02.2016.

dobra emisija,a Ivan Pažanin je frajer ekstra.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije