Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 141
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
druga epizoda

'Tragovi' donose šokantne informacije o smrti omiljenog župnika

Domagoj  Mikić
Foto: Nova TV
24.05.2016.
u 12:43

Kroz 40 minuta trajanja epizode, gledatelji će imati priliku vidjeti ispovijesti župljana, osumnjičenih, dok će o samom slučaju govoriti policijski istražitelji, forenzičari te istražna sutkinja koja je rukovodila slučajem

Nakon uspjeha prve epizode dokumentarne emisije "Tragovi" uz koju je bilo je gotovo 600 tisuća gledatelja, odnosno njih 37,6 posto koji su u tom trenutku bili ispred malih ekrana, Nova TV 25. svibnja donosi i drugu epizodu intrigantne emisije snimane prema istinitom događaju.

"Tragovi" u drugoj epizodi idu korak dalje, a policijska izvješća i svjedoci, Domagoja Mikića – urednika i voditelja, odveli su u Generalski Stol pored Karlovca. Kroz rekonstrukcije i svjedočenja Nova TV donosi misterioznu priču o smrti svećenika Josipa Rafaja, kojega je župljanka pronašla mrtvog neposredno prije misnog slavlja na blagdan Cvjetnice. 41-godišnji svećenik Rafaj bio je omiljen u društvu. Jednostavan, radišan, nesklon sukobima. Tako su 16. ožujka 2008. godine policiji i novinarima mještani Generalskog Stola opisali svog župnika.

Kroz 40 minuta trajanja epizode, gledatelji će imati priliku vidjeti ispovijesti župljana, osumnjičenih, dok će o samom slučaju govoriti policijski istražitelji, forenzičari te istražna sutkinja koja je rukovodila slučajem. Osim dokumentarnih izjava, kriminalistička priča dodatno prati snimane rekonstrukcije samog zločina, kao i najave voditelja s lokacija samog zločina. Ujedno je riječ o emisiji koja se osim vjerodostojnim načinom prikaza sadržaja, dodatno ističe i visokom razinom produkcije.

Ne propustite "Tragove" koji će vam otkriti pozadinu jednog od najintrigantnijih slučajeva u kriminalističkoj praksi u srijedu 25. svibnja od 22.40 sati na Novoj TV!

 

Ključne riječi

Komentara 1

ZW
zweistein
17:20 24.05.2016.

jel ovo copy/paste valdecove istrage????

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije