Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 6
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
predstavljen i on

Tony Cetinski četvrti je mentor hrvatske verzije showa 'The Voice'

the voice
Foto: Petar Glebov/PIXSELL
1/11
13.10.2014.
u 17:32

Tony Cetinski, Indira Levak, Jacques Houdek i Ivan Dečak mentori su u emisiji 'The Voice - Najljepši glas Hrvatske', objavljeno je danas na Hrvatskoj radioteleviziji

Tony Cetinski, Indira Levak, Jacques Houdek i Ivan Dečak mentori su u emisiji "The Voice - Najljepši glas Hrvatske", objavljeno je danas na Hrvatskoj radioteleviziji. Uloga mentora bit će presudna u vođenju natjecatelja do pobjede, a mentorska četvorka iskoristila je priliku da pozove potencijalne kandidate u show.

Prijave, naime, traju do 19. listopada, a nakon toga započinje postupak predizbora koji će se održati u Osijeku, Rijeci, Splitu i Zagrebu. Kandidati čije prijave udovoljavaju kriterijima showa bit će pozvani svoje glasovne sposobnosti predstaviti sluhu četvero mentora. Indira Levak oduševljena je kolegama mentorima, posebno, kako je kazala, njihovim frizurama. Jacques Houdek na to je uzvratio da razumije kako joj je fantastično u društvu trojice muškaraca različitih formata.

Tony Cetinski zahvalio je HRT-u u ime svih mentora na ukazanom povjerenju, a Ivan Dečak u svojemu je stilu najavio da je vrijeme za rock and roll u "The Voice – Najljepšem glasu Hrvatske". Posebnost "The Voicea – Najljepšeg glasa Hrvatske" krije se u trenutku kada se kandidati na audiciji predstavljaju mentorima i to samo glasom. Mentori ih na audiciji ne mogu vidjeti.

Sjede u posebnim stolcima, kandidatima okrenuti leđima i nemaju baš nikakvu mogućnost suditi im na temelju izgleda ili scenskog nastupa. Pritiskom na tipku "Moj glas" mentori odabiru kandidata za daljnje natjecanje i u tom trenutku stolac im se automatski zaokrene i prvi puta suoče se s kandidatom. Mentori u ovom showu rade s kandidatima i poučavaju ih zajedno s glazbenim stručnjacima iz svojega tima. Nakon audicije, slijedi dvoboj. To je trenutak u kojemu mentori pripremaju svoje kandidate da zajedno izvode istu pjesmu, a u emisiji nakon izvedbe moraju odlučiti koji od njihovih kandidata ide dalje, u natjecanje uživo!

Natjecanja uživo su završni dio u kojem se pjevači natječu jedni protiv drugih u nekoliko nastupa, a tko će pobijediti – svojim glasovima do finala odlučuju i mentori i gledatelji. Pobjednika u posljednjoj emisiji biraju samo gledatelji. "The Voice – Najljepši glas Hrvatske" natjecateljski je glazbeni show nastao prema originalnom televizijskom formatu "The Voice of...", u vlasništvu Talpa Internationala B.V. iz Nizozemske.

Foto: Petar Glebov/PIXSELL

>>Jacques Houdek 3. mentor projekta The Voice - Najljepši glas Hrvatske

>>Indira je mentorica hrvatskog 'Voicea - najljepšeg glasa Hrvatske'

Komentara 1

ZI
zico
06:38 14.10.2014.

znači...ovaj Dečak 0 bodova...Toni nasmrkani bu pametovao standardno i srao....Indira standardno smijanje na silu i urlanje....Jacques aj bar malo da zaradi za papicu nemora dječici krast

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije