Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 66
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Tri,dva,jedan - kuhaj!

Tomislav Špiček pregaču i kuhaču zamijenio kamerom

Tomislav Špiček
Foto: RTL
1/3
23.01.2017.
u 14:27

Član žirija pauzu na snimanju nove sezone RTL-ovog kulinarskog showa odlučio je iskoristiti za učenje novih vještina

 Ako mu nekim čudom u kuhinji postane dosadno i odluči okačiti pregaču o kiln, chef Tomislav Špiček ima odličnu alternativu gastro karijeri. Vrijeme provedeno na setu kulinarskog showa „Tri, dva, jedan – Kuhaj!“ odlučio je iskoristiti za učenje novih vještina, pa se tako uhvatio kamere i sa smiješkom na licu shvatio da mu i to ide od ruke.

U prvi tren je Špiček ostao malo zbunjen količinom tipki, ručica, funkcija i sveg ostalog što jedna profesionalna studijska kamera posjeduje, no vrlo brzo je, uz upute stručnog snimateljskog tima, savladao osnove, napravio najbolji kadar i samouvjereno zaključio da je sve „naštimano“može početi sa snimanjem.

Što je Špiček snimio na setu kulinarsko-natjecateljskog showa „Tri, dva, jedan – Kuhaj!“ gledateji će imati priliku pogledati u ponedjeljak, 30. siječnja u 21.15 na RTL-u!

>>Nježnost na setu: Špiček češlja brkove Pažaninu i tepa da je nježan kao rikola

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije