Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 50
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
KUD PUKLO DA PUKLO

Tomislav se suprotstavlja Milici, a Katarina prijeti odlaskom iz sela

Denis i Damir
Foto: Promo
15.12.2014.
u 15:40

Ovog tjedna u popularnoj seriji gledatelje očekuju napete zavrzlame u ljubavnom trokutu Damir – Katarina - Denis, a pojavljuje se i novi lik Ljiljana kojeg utjelovljuje Meliha Fakić

Ovog tjedna u popularnoj seriji gledatelje očekuju napete zavrzlame u ljubavnom trokutu Damir – Katarina - Denis.

 Potaknut Miličinim pozivom, u Oštrovac stiže Denis. Vidjet ćemo kako će se odvijati borba između njega i Damira za Katarininu naklonost.

S druge strane, Barbara i Sveto su naumili združiti Josipa i Dijanu u brak te angažiraju velečasnog Mirka da ih pokuša natjerati na ženidbu.

Ponovno se u Oštrovcu pojavljuju problemi s Krasinčanima. Oštrovčani su očajni jer će postati dijelom Krasinca! Ne propustite saznati tko će im biti zadnja nada u obrani sela.

Vidjet ćemo i novu epizodnu ulogu, glumicu Melihu Fakić vidjet ćemo kao Ljiljanu te uskoro saznati s kojim će Oštrovčaninom izaći na spoj.

Milica je smislila novi plan. Ucjenjuje Krešu - zvat će policiju i prijaviti ga ako ne ode iz sela i tako ostane bez novca. Krešo se razočara u Tomislava koji po tko zna koji put ispada negativac. No, Tomislav ovaj put nije uz Milicu, i njemu su se smučile njene smicalice i podvale.

Ne propustite pogledati kako će se Tomislav suprotstaviti Milici i kakve će to sve posljedice imati za njega.

Katarina odlazi Mirku po savjet. Kroz razgovor s njim uviđa da ništa nije fer, a Damirovo i Denisovo djetinje ponašanje još više utvrde njenu odluku da ih ostavi obojicu i napusti selo.
 

>>Damir i Katarina imaju prvu ljubavničku svađu

>>Milka vadi mast sluđenom Mili vozeći se na kosilici po dvorištu

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije