Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 67
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Tri, dva, jedan-kuhaj

Tomislav Gretiću servirao gulaš juhu, a Gretić Tomislavu jezikovu juhu

Tri, dva, jedan-kuhaj
Foto: RTL
1/4
21.04.2015.
u 23:13

Naljutio sam se na Tomislava jer je od nečeg vrlo jednostavnog napravio nešto vrlo komplicirano u čemu se potpuno izgubio, kazao je Tomislav Gretić

Večeras su kandidati Tri, dva, jedan-kuhaj pripremali španjolsku i mađarsku poslasticu, Oodnosno paellu i gulaš juhu, a o tome što se kome krčkalo u loncu je odlučivala Anja. Karolina i Tomislav su pripremali gulaš juhu, a Karolina, Duška i Martina paellu. S obzirom na komentare, Anja je odlično odigrala ovu igru, a Tomislav se večeras u igri pogubio.

- Naljutio sam se na Tomislava jer je od nečeg vrlo jednostavnog napravio nešto vrlo komplicirano u čemu se potpuno izgubio. Ako se stvarno želi, a u onim razgovorima s njim mislim da se želi baviti ovim poslom, neka zaboravi na filozofiranje. Devedeset posto žena koje ovo gledaju u dobi između šezdeset i sedamdeset godina bi ga, da ga sretnu na cesti, pljusnulo. Moja pokojna baka bi poludjela - rekao mu je Gretić.

Najviše je primjedbi na dodijeljeno jelo imala Karolina. Njezino nezadovoljstvo je na posljetku rezultiralo najmanjim ocjenama, a ona je dan završila kao najlošija. Narezala meso kao da radi gulaš, a ne gulaš juhu, a nije još išlo ni rezanje krumpira.

- U osmogodišnjoj školi smo imali domaćinstvo i tada su se muški prvi put susreli sa nožem. I bolje su rezali od tebe. Ovo što si servirala pokazuje samo nedostatak interesa - rekao joj je Gretić.

Za razliku od Karoline, Duškina je paella oduševila žiri, a ona je zaradila visoke tri osmice, iako se u početku mučila s receptom. Tomislav se mučio s prepoznavanjem i veličinom mesa, a Anjina riža se počela pržiti i to više nije bilo ''kuhanje pilava nego prženje masnoće“. Na posljetku joj je paella zagorila.

- Gorenje riže se ne prašta. Ako na vrijeme ne otkriješ da ti je riža počela gorjeti tom jelu više nema pomoći - komentirao je Špiček.

Martina se pogubila u procesu kuhanja i bila je na dobrom putu da od paelle napravi rižoto. Nedostajao joj je grašak, pa je servirala jedan, odnosno jedno zrno koje je žiri ravnopravno narezao na tri dijela, a onda zaključio da je ostao sirov.

I večeras su kandidati morali napisati ime onog za koga smatraju da mu se treba oduzeti jedan bod, a u današnjoj emisiji je bez njega ostala Anja. Duška, iako najbolja večeras, je i dalje najlošija na tablici. U vodstvu je Tomislav, no ostalo je još dovoljno vremena da se situacija promijeni. Hoće li? Doznat ćete već sutra u 21 sat na RTL Televiziji!

>>Kralj Stres testova završio svoju avanturu

>>Valerio pao na popularnom testu iz francuskih restorana i napustio MasterChef

Komentara 2

DU
Deleted user
07:33 22.04.2015.

Nagrada je motivirajuća, neznanje golemo, hrabrost respektabilna, show uspješan. Možda bi bilo dobro da u jednoj epizodi troje sudaca kuhaju a da finalisti ocjenjuju.

TH
than
01:23 22.04.2015.

Realno, blizu kraja, ali generalno komedija. Vecinom se svelo na to kako tko reze. Bas bi volio da mi netko od njih nareze u milimetar kako jel'te da ne pisem sto... I da mi odgovara. Moze se lako dogoditi daa njih koji sude troje naprave jelo, a da mome nepcu ne odgovara niti jedno.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije