Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 29
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Zahuktava se show!

Hrvati u X Factoru: Tko preživi kuću sudaca, nastupa u emisiji uživo

Antonio Krištofić
Foto: RTL
1/8
02.05.2015.
u 08:10

U RTL-ovu showu postaje sve napetije, četvero članova žirija bira po troje od šest kandidata iz svog tima koji idu dalje, a u pomoć im dolaze kolege s estrade

Idi mi, dođi mi. Po toj su liniji u dvije emisije "boot campa" članovi žirija showa "X Factora Adria" birali kandidate koji idu u daljnje natjecanje. I taman kad smo pomislili da smo uspješno preživjeli njihove nedoumice, komešanja i previranja, ono još gore tek slijedi pa prije nego što u nedjelju u 20 sati sjednete pred televizor i okrenete na RTL, pripremite se na to da će se napetost u zraku rezati nožem.

Naime, sljedeća faza natjecanja zove se "kuća sudaca" i u njoj svaki od članova žirija - Željko Joksimović, Aleksandra Kovač, Tonči Huljić i Massimo Savić - bira troje od šest kandidata koji idu u emisije u živo. U dvije epizode, koliko traje ova faza natjecanja, gledatelji će imati priliku zaviriti u luksuzne kuće u kojima će mentori nakon što čuju svoje kandidate ponovno, odlučiti o njihovoj budućnosti.

Kolege u misiji pomaganja

U konačnoj odluci mentorima će pomoći njihovi specijalni gosti, a moglo bi se reći i prijatelji, kolege s pozornice. Tako će Massimu Saviću u pomoć priskočiti njegova dugogodišnja kolegica Nina Badrić, Tonči Huljić slušat će savjete kolege Petra Graše, dok će Željku Joksimoviću pomagati producent "X Factora" i suvlasnik produkcije "Connect Live Media" Mirko Vukomanović. Aleksandri Kovač u pomoć stiže žensko pojačanje, makedonska pjevačica Kaliopi.

Svoje mjesto pod svjetlima reflektora tražit će i sedmero hrvatskih predstavnika.

Oni brane hrvatske boje

Opatijac Antonio Krištofić izborio je ulazak u tim Aleksandre Kovač, a čak mu je i poprilično zahtjevni Željko Joksimović rekao da ima "x factor". U Aleksandrinom timu je i Siniša Vidović iz Zagreba.

U Massimovu timu od Hrvata će se za prolazak dalje boriti Danijela Večerinović iz Velike Gorice te Nikola Marjanović kojeg i publika već poznaje jer je Zagrepčanin neko vrijeme nastupao s bendom Sane. Kod Željka Joksimovića dramatičan prolazak dalje je zaslužila mlada Đakovčanka Iva Ćurić, dok je Splićanka Antonija Dora Pleško elegantno izborila svoj prolazak. U timu Tončija Huljića bori se zagrebačka obitelj Perić, odnosno bend Infinitas kojeg čini pet raspjevanih braće i sestara.

>>Joksimović šokirao gledatelje X factora! Je li pretjerao?

>>X Factor – Tonči Huljić stao u obranu prijatelja i kolege Željka Joksimovića!

>>Kandidatkinja X Factora: Joksimović me smirio šaputanjem

Komentara 1

FI
fiker66
09:04 02.05.2015.

Hrvatske boje brani i Magdalena Bogic jer ona je Hrvatica iz Jajca. I zbog toga smo jako ponosni na nju.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije