Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 168
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Arzu iz "Dile"

Tko je zelenooka ljepotica koja Dili želi oteti Rizu?

didem barcin
Foto: Promo
1/5
20.04.2014.
u 14:01

– Čak i kada bi mi rekli da sličim na majku, zahvalila bih na tome, ali nikada nisam previše doživljavala komplimente. Svjesna sam da je moja majka ipak ljepša od mene – kaže Didem

Glumica Didem Balçin u seriji “Dila” igra Arzu, bivšu djevojku glavnog junaka Rize koji nakon mnogo vremena saznaje da ima kćer, što će dodatno zakomplicirati ljubavnu vezu s Dilom. Didem je kći bivše Miss Turske Nur Balçın, no nju modni svijet nikada nije zanimao. Ona se posvetila glumi, a majka ju je u tome podupirala.

– Čak i kada bi mi rekli da sličim na majku, zahvalila bih na tome, ali nikada nisam previše doživljavala komplimente. Svjesna sam da je moja majka ipak ljepša od mene – kaže Didem. Glumom se počela baviti sa šest godina.

– Volim svoj posao i bilo da je riječ o ulozi u filmu, seriji, kazalištu ili reklami, jednako sam uzbuđena – kaže glumica i dodaje da joj je jedino važno da svaka uloga bude drugačija od one prije. Dok je u gradu Adanu snimala “Dilu”, Didem je paralelno igrala u jednoj kazališnoj predstavi u Istanbulu, ali ona takav tempo vidi kao prednost.

– Živim brzim životom. Bez obzira na to koliko sam zauzeta, motivira me kada vidim koliko toga napravim. Često gubim i kontakt s prijateljima, pati i moja obitelj, ali na kraju se sve riješi – kaže glumica. Koliko god bila u gužvi, pazi na svoj izgled jer je on, kaže glumica, njezin alat za rad.

– Redovito se bavim pilatesom. To mi je poput neke terapije. Imam problema s koljenom i to mi pomaže da bol držim pod kontrolom – rekla je Didem u jednom intervjuu.

Na pitanje što je za nju ljubav glumica kaže:

– Uzbuđenje, adrenalin, energija.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije