Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 2
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
THE VOICE

Svaki finalist večeras će pjevati tri pjesme

Vedran Ljubenko i Ivan Dečak
Foto: Darko Njavro/HRT
1/2
23.04.2016.
u 10:19

Bili smo na probi najboljih koji su za finale uvježbali svoju pjesmu s audicija, jednu za duet s mentorom te jednu koju još nisu izvodili

Gledali smo ih tjednima, glasali za njih i izabrali one koje želimo gledati u večerašnjem finalu.

Četvero finalista showa “The Voice – Najljepši glas Hrvatske” Ruža Janjiš, Alen Đuras, Edgar Rupena i Vedran Ljubenko i ovaj posljednji tjedan marljivo su radili i pripremali izvedbe za današnji finiš u kojem će samo gledatelji glasovati o pobjedniku, a mentori će uživati u svojim učenicima i tiho navijati svatko za svojeg kandidata.

Večeras će svi imati tri izvedbe. Izvest će pjesme kojima su ušli u show – pjesme s audicija, potom duet sa svojim mentorom te po jednu skladbu koju dosad nisu izvodili.

Na probama showa koliko god bile radne i naporne, bilo je i iznimno zabavno. Postali su prijatelji, jedni druge slušaju, često sjedeći u stolcima mentora. Bodre se međusobno, a od mentora i njihovih savjetnika prikupljaju posljednje upute uoči nastupa.

Jacques Houdek je svojem učeniku Alenu poručio da se opusti, uživa, kao i svaki put da sve od sebe i igra pošteno. Uvjeren je da njegova učenika čeka sjajna glazbena karijera.

Ivan Dečak zasluženo u finale vodi Vedrana i siguran je da ćemo njegov glas još jako dugo slušati.

Indiri Levak je od njezina ženskog tima ostala Ruža koja je za svoju mentoricu pobjednica showa bez obzira na ishod, a Tony Cetinski je simpatično zamolio svojeg kandidata Edgara da ga ne uzdiže kao mentora jer mu je bila čast i povlastica prenijeti mu svoja iskustva.

Bit će zabavno, svečano i napeto. Užarit će se telefoni glasača, a posebice u Vedranovu Dubrovniku, Ružinu Osijeku, Edgarovoj Rijeci i Splitu i Alenovu Trogiru. Danas u 20 sati na Prvom programu HRT-a doznat ćemo tko je najljepši glas Hrvatske, tko je pobjednik druge sezone najpopularnijeg showa The Voice.

>> Tko je zaslužio pobjedu u drugoj sezoni showa 'The Voice'? Glasujte za svog favorita!

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije