Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 27
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Supertalent

Finalisti iz treće emisije su Erik Balija i Jelena Znaor

supertalent
Foto: Marko Prpic/PIXSELL
1/15
15.05.2016.
u 23:16

Izvedba Erika Balije članicu žirija Martinu Tomčić Moskaljov je rasplakala

U trećoj live emisiji Supertalenta od deset kandidata u finale su prošli Erik Balija i Jelena Znaor. Erik je dobio najviše glasova publike a žiri je morao odlučiti hoće li ulaznicu za finale dobiti Jelena ili plesna skupina Sinovi.

Kako je žiri bio neodlučan presudila je publika odnosno presudilo je kome su dali više glasova. Gledatelji su bili naklonjeniji hula-hooperici Jeleni.

Erik je jednako zadivio i publiku i žiri, a Martinu Tomčić Moskaljov njegova izvedba pjesme «Galeb i ja» je i rasplakala. 

>>Za naše odlične rezultate treniramo i 15 puta tjedno

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije