Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 106
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Priznanje

Struka je odlučila: Najpopularniji novinar u Hrvatskoj je Mislav Bago

Mislav Bago
Foto: Nova TV
25.09.2015.
u 13:35

Istraživanje na uzorku od 1000 građana provela je agencija Medianet koja je provela i anketu među 154 stručnjaka o tome tko je najbolji novinar.

Najpopularniji novinar u Hrvatskoj po izboru građana drugu godinu zaredom je Mislav Bago. Istraživanje na uzorku od 1000 građana provela je agencija Medianet koja je provela i anketu među 154 stručnjaka o tome tko je najbolji novinar.

U kategoriji TV novinara to je Ivana Petrović s Nove TV , dok je najbolji radijski novinar Barbara Kolar. U tisku se izdvojio Ante Tomić kolumnist Jutarnjeg lista, a na portalima po mišljenju struke izdvaja se Ilko Ćimić s portala Index.hr.

Provedena je i anketa o konzumaciji medija koja je pokazala pad popularnosti tradicionalnih medija. Televiziju konzumira 88 posto građana što je 6 posto manje nego 2013. dok je tisku vjerno oko 58 posto građana što je pad od 4 posto u dvije godine. Raste konzumacija digitalnih medija.

>>Zoran Šprajc napušta N1 i odlazi na RTL

>>Zoran Šprajc otišao s HTV-a i prešao na novi kanal N1

Komentara 23

MN
ma_nemoj
13:49 25.09.2015.

Još mi je muka od onoga komentara da je red na domaćim bikovima, nakon priloga u Dnevniku da smo uvezli krave. Kakva kultura doma, takva na poslu, takva na javnoj televiziji, takva i u društvu - takva onda i ocjena gledatelja. Vratiti mu baloner i ponovo na izvještavanje s Dolca , ali samo koristiti table s cijenama, bez tona..

MT
mladen.turcic
14:01 25.09.2015.

meni nije ,,sa svojim komentarima zna nekad glumit mangLupa

CR
CROLINDA
14:22 25.09.2015.

a u struci sama srbofilija

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije