Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 161
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
'Bilo je savršeno'

Strani novinari sladili se delicijama iz Igre prijestolja

Igra prijestolja
Foto: Grgo Jelavić/Pixsell
1/2
27.01.2015.
u 09:39

Na HBO-u 8. veljače bit će emitiran video pod nazivom “A Day in the Life” u kojem se pojavljuje i hrvatski dragulj Dubrovnik

Dubrovnik ne prestaje plijeniti svjetsku pozornost zahvaljujući serijalu “Igra prijestolja”.

Najpoznatija HBO-ova produkcija i najgledanija serija u povijesti u Dubrovniku se snima od 2011. godine, mnogi su turisti s raznih strana svijeta dragulj hrvatskog turizma upoznali na specijaliziranim turama “Putevima Igre prijestolja”, sve više svjetskih medija prepoznaje ga kao inspirativnu filmsku destinaciju, a producentska kuća HBO protekli mu je vikend priskrbila i dodatnu pozornost javnosti.

U Dubrovnik su, naime, doveli 19 novinara iz britanskih, kanadskih, francuskih, njemačkih, belgijskih, meksičkih, australskih i nizozemskih medija iz kuća poput MTV-a, The Suna, The Daily Stara...

Foto: TZ Dubrovnik

Foto: TZ Dubrovnik

Putovanje je organizirao uoči izdavanja DVD-a četvrte sezone, a najavljeno je da će 8. veljače na HBO-u biti emitiran video pod nazivom “A Day in the Life” u kojem se pojavljuje i Dubrovnik.

Domaćini iz Turističke zajednice Dubrovnika za sedmu su silu priredili i tematsku večeru inspiriranu planetarno popularnom serijom “Igra prijestolja”.

Na meniju su bila jela po receptima iz knjige inspirirane serijalom poput variva od govedine i ječma, pečene piletine s medom i grožđicama, salate s jabukama i pinjolima te prženih jabuka...

Novinari cijeli doživljaj opisuju kao – savršen.

>>Ekipa 'Igre prijestolja' o Hrvatskoj: Nema šanse da postoji tako krasno mjesto

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije