Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 21
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
TV analiza

Šprajcov Direkt: Bez adrenalina i sa stilom koji podsjeća na Dnevnik 3

zoran šprajc
Foto: RTL televizija
1/3
21.04.2015.
u 20:34

Prvu je emisiju gledalo 10,4 posto gledatelja.

Dvije godine nakon što je dobru večer posljednji put zaželio gledateljima HTV-ova Dnevnika i doslovno nezamjetno protrčao kroz avanturu N1 televizije, Zoran Šprajc opet se oglasio u programu jedne nacionalne TV kuće.

Riječ je o RTL-u koji galopirajućim korakom jača svoj informativni program i koji je zato angažirao i ljudima dragog, a etičkim povjerenstvima zbog britkosti i iskrenosti problematičnog informativca. S nestrpljenjem smo čekali premijeru njegova “Direkta”, no u njemu nismo dobili onu dozu adrenalina kojoj smo se nadali.

Rezime dugogodišnjeg televizijskog gledatelja mogao bi biti: Ugodan spomen na nekadašnji Dnevnik 3 koji stilom priziva poznat nam i dobar voditelj, fin izbor tema, ali nedovoljno potkovanih arhivskim snimkama, što upućuje na mladost RTL Televizije, te odlično odrađen i pripremljen razgovor s Lalovcem. Sve u svemu, format koji bi se mogao razviti ako se Šprajca ne bude zauzdavalo u beskompromisnom šamaranju istinom.

Nesputanost je i sam već najavio pa to čekamo i nadamo se da će pritom imati manje zarađenih suspenzija ili, kako je on to volio reći, kraćih odmora, nego što ih je imao na HTV-u.

Prvu je emisiju gledalo 10,4 posto gledatelja.

>>RTL predstavio novu informativnu emisiju Zorana Šprajca 'RTL Direkt'

Komentara 3

SX
sudbina x
08:00 22.04.2015.

Što reći o čovjeku, voditelju koji svako malo mijenja Prezime a onda i TV.kuće, kao čarape?

MA
MarioG
12:22 22.04.2015.

Još jedan primjerak "objektivnog" novinarstva..

Avatar dpejakovic
dpejakovic
11:06 27.04.2015.

He he he he objektivnost, he he he he he

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije