Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 184
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
UHVAĆEN NA SETU

Splitski glumac Slavko Sobin dobio ulogu Neokaljanog u Igri prijestolja

12.09.2014., Split - Glumac Slavko Sobin kao Neokaljani dolazi na set serije Igra prijestolja. Glumac ce biti dio ekipe koja glumi vojsku robova koje nazivaju Neokaljani, a vjerni su Khaleesi, Kraljici zmajeva.  Photo:
Foto: Tino Jurić/Pixsell
1/6
15.09.2014.
u 08:35

Prije njega tek se glumica Kristina Krepela pojavila kratko u drugoj sezoni

Već se četvrtu godinu zaredom popularna serija "Igra prijestolja" snima u Hrvatskoj, ali gotovo da nitko od naših glumaca u njoj nije zaigrao.

Kratko se u drugoj sezoni pojavila Kristina Krepela, a u petoj sezoni, koja se ovih dana snima na području Splita, gledat ćemo našeg Slavka Sobina.

Splitskog glumca naš je fotograf snimio u ranim jutarnjim satima tijekom dolaska na set serije. Slavko je ušao u svoju vlastitu prikolicu, što govori da u seriji ima nešto veću ulogu nego što je inače imaju statisti, koji imaju prikolicu baš za njih. Iako smo Slavka zamoli da nam kaže o kojoj je točno ulozi riječ, 30-godišnji Splićanin je ostao suzdržan:

Šuti zbog tajnosti ugovora

– Istina je da imam ulogu od nekoliko dana snimanja, ali vam baš ništa zbog ugovora ne mogu otkriti. Samo ću kazati da mi je na setu odlično i da mi je zanimljivo vidjeti kako funkcionira tako velika produkcija. Ne kažem nužno da je bolja od bilo koje hrvatske produkcije, ali je svakako različita.

Foto: Tino Jurić/Pixsell

No, svi poznavatelji i štovatelji serije "Igra prijestolja" već su po Slavkovu kostimu mogli zaključiti da je dobio ulogu jednog od robova iz reda Neokaljanih koji su vjerni Khaleesi, Kraljici zmajeva. Nju pak igra jedna od najvećih zvijezda serije, ljepuškasta Emilia Clarke.

"Ne gledam seriju inače"

– Inače uopće ne gledam "Igru prijestolja" premda stalno tražim trenutak da počnem. Prijatelji koji su je pogledali rekli su mi da je užasno komplicirana te da treba zapamtiti milijun likova, a meni je televizija inače za pustiti mozak na pašu, što je valjda i razlog zašto još nisam pogledao seriju – kroza smijeh kaže Slavko, kojemu je posljednjih mjeseci odlično krenulo sa stranim produkcijama.

Perspektivni glumac nedavno je u Dalmaciji snimao američku seriju "Dig", koja bi svoju premijeru trebala imati ove jeseni u SAD-u kada će mnogi Amerikanci dobiti priliku vidjeti ne samo naše glumce u akciji nego i ljepote Jadrana koji je scenografska kulisa serije.

>>Ekipa 'Igre prijestolja' zbog fekalija prekinula snimanje serije

>>Zvijezda 'Igre prijestolja' uživa u predivnom Splitu

Komentara 1

DA
davorradman
11:24 15.09.2014.

Glumac, a TV mu je da pusti mozak na pašu? nešto mi tune štima.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije