Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 66
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Tri, dva, jedan – kuhaj

Špiček je natjecateljima po prvi put dijelio jedinice!

Tri, dva, jedan - kuhaj
Foto: RTL televizija
1/7
24.04.2014.
u 23:28

Anku su pohvalili, iako je Tomislav očekivao više od nje, dok je gostujući član žirija, Siniša Pavić, pohvalio Biseru i njezine umake kao „dobitnu kombinaciju“.

Čini se da je tjedan Dalmatinske zagore bio najlošiji dosad u showu „Tri, dva, jedan – kuhaj“. Tomislav Špiček po prvi je put nesretan, pa je većini od deset (ne)kreativnih recepata s puževima podijelio jedinice. I dok je Anka proglašena najboljom, u duelu su Milivojevi uštipci bili bolji od Evelininih, iako niti jedan od njih u smjesi nije koristio rakiju.

Sinoć žiri showa „Tri, dva, jedan – kuhaj!“ nije bio oduševljen puževima prezentiranim u gulašu, polivenim s maslacem i začinskim biljem, kao ražnjići, pjenica, rižoto ili slično. Zbog toga je Tomislav Špiček po prvi put podijelio nekim kandidatima najslabije ocjene - jedinice. Imao je sažaljenja prema onima koji su po prvi put „mrljali i brljali“ s puževima, ali su ga razljutili oni koji su se hvalili da im spremanje puževa nije strano…

Anku su pohvalili, iako je Tomislav očekivao više od nje, dok je gostujući član žirija, Siniša Pavić, pohvalio Biseru i njezine umake kao „dobitnu kombinaciju“. Dakako, žiri se nije mogao suzdržati od komentara kako Biseri više ne vjeruju kada kaže da neka jela dosad nije radila, jer joj upravo ona ispadnu najbolja od svih, pa tako i ovaj put s puževima. Nenad je dobio jezikovu juhu od Željke Klemenčić koja je od njegove četiri ponuđene varijacije jela odlučila probati samo jednu, jer „ne želi više sudjelovati u njegovim sabotažama“, te ga savjetovala da pazi na količine namirnica i da se napokon odluči što će i kako će prezentirati.

„Polovica natjecanja je iza nas i zbilja je došlo vrijeme da podignemo tu ljestvicu. Neke smo stvari pet puta ponavljali, pregledavali smo kroz prste, ali sad više neke stvari ne vrijedi ponavljati…“, istaknula je Željka u sobi za vijećanje, opravdavajući stav žirija.

Ipak, ovaj su tjedan najlošiji bili Milivoj i Evelina, koji su se u duelu borili s izradom autohtonih uštipaka Dalmatinske zagore. Evelina je emotivno ušla u dvoboj, dok je Milivoj kroz cijeli ovaj tjedan pokazao svoj natjecateljski duh, pa je tako bio i motiviran u izradi uštipaka. Milivoj je bio gotov puno prije isteka vremena, dok je Evelina još radila svoje… Kako god radili uštipke, sudac Siniša nije bio zadovoljan s njihovim izvedbama:

„Malo je falilo da mi duel pokvari čitav ovaj tjedan jer su natjecatelji krenuli u krivom pravcu što se uštipaka tiče. U pravi uštipak ne ide kvasac, zaboravili su i rakiju koja treba popiti masnoću, a oblik je bio više na fritulu nego na uštipak. Baš kako kažu kolege, presudile su nijanse. Trebalo se odlučit koji je manje slab od ta dva recepta, a to je bio Milivoj.“, objasnio je Siniša odluku žirija.

Evelina tako na kraju petog tjedna natjecanja odlazi kući svojoj obitelji, dok Milivoj dobiva još jednu šansu u utrci za titulu najboljeg hrvatskog amaterskog kuhara. Ne propustite provjeriti kako se našao u tjednu Like i Gorskog kotara, već sljedeći tjedan na RTL Televiziji! 

>> Kome će puževi večeras pobjeći s tanjura? 

>> Borbu s vojničkim arambašima i prisnacem dobila Anka!

Komentara 1

VK
vječni krojf
09:32 28.04.2014.

Previse egoizma kod zirija.U nekim stvarima pretjeruju,nista im ne pase,a i sami neznaju tocno kako se nesto radi.Uzivaju u kritiziranju kandidata,ponasaju se kao da su iz porezne uprave i dolaze u ovrhu.Gosp. Spicek cesto kaze pazite na masnocu,a kad On kuha lijeva ulje da covjek pomisli da je zaboravio sta radi,sve mu pliva na ulju.Lakse je raditi kad je u posudi vise ulja,zna on to ali od drugih trazi suprotno.Sve u svemu losa emisija,covjek na kraju kao gledatelj nistaa nije vidio,malo ovdje malo tamo,pa onda setnja zirija kao na pijaci.Ziri je prica za sebe i nebi vise o njima,nego bi im podijelio debele jedinice.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije