Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 164
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
TOME SE NITKO NIJE NADAO

Šokantan početak sedme sezone 'Živih mrtvaca'

Živi mrtvaci
Foto: AMC/Promo
1/4
25.10.2016.
u 17:09

Mnogi su Amerikanci autorima serije zamjerili na prevelikoj brutalnosti, dosad neviđenoj u ovoj seriji, bilo je dosta onih koji su zbog toga odustali od daljnjeg praćenja serije. Zanimljivo, FOX je i kod nas emitirao dvije verzije epizode – cenzuriranu, i onu necenzuriranu, koja je išla sinoć u ponoćnom terminu

Prva epizoda serije "Živi mrtvaci" još je jednom pokazala zašto je ta serija najgledanija TV serija svih vremena. Na kraju šeste sezone grupa glavnih likova predvođena Rickom Grimesom (Andrew Lincoln) upala je u šake psihopata Negana (Jefrey Dean Morgan), koji je odlučio smrskati glavu jednom članu Rickove ekipe. No, na kraju je ubio dvojicu, na opće iznenađenje brojnih gledatelja. Mnogi su Amerikanci autorima serije zamjerili na prevelikoj brutalnosti, dosad neviđenoj u ovoj seriji, bilo je dosta onih koji su zbog toga odustali od daljnjeg praćenja serije.  Zanimljivo, FOX je i kod nas emitirao dvije verzije epizode – cenzuriranu, i onu necenzuriranu, koja je išla sinoć u ponoćnom terminu.

Premijeru gledalo 17 milijuna Amerikanaca
Da se "Živi mrtvaci" Amerikancima još uvijek sviđaju, govori i podatak da je ovu sezonu gledalo 17 milijuna ljudi (10,7 milijuna u skupini od 18 do 49 godina), što je samo 300 tisuća manje od rekordne prve epizode pete sezone koju je pratilo 17,3 milijuna gledatelja i 11 milijuna u skupini od 18 do 49 godina.
Internet je danas pun videoklipova na kojima su snimljena šokirana lica gledatelja koji su pratili ovu sezonu te njihova iznenađenja nakon što je Negan ubio dvojicu glavnih junaka.

>>Otrovno pismo Obami poslala glumica iz 'Živih mrtvaca'

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije