Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 161
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
krimi uspješnica

Snima se druga sezona serije “Počivali u miru”

počivali
Foto: Petar Glebov/PIXSELL
1/4
26.07.2014.
u 09:00

– U odnosu na prvu sezonu nema stroge podjele da je svaka epizoda jedna priča.Bliži smo tome da cijela sezona bude jedna priča, a moglo bi biti i napetijih zapleta. Nadamo se da ćemo ponovno imati glumačkih iznenađenja, jer jaki karakteri i glumci su trade mark serije – objasnio je Vince.

Za sve obožavatelje serije “Počivali u miru” dobra je vijest da će se njena druga sezona snimati ove jeseni. Kako doznajemo, u tijeku je casting za glumce i odabir lokacija na kojima će se snimati novi zapleti u kojima će u glavnu ulogu novinarke Lucije i dalje glumiti Judita Franković. Seriju o zatvorskom groblju te novinarki i umirovljenom zatvorskom čuvaru koji otkrivaju mračne tajne ljudi pokopanih ondje osmislio je Dario Vince, a scenarij je napisao Saša Podgorelec. U razgovoru s tim dvojcem saznali smo i detalje druge sezone.

– U odnosu na prvu sezonu nema stroge podjele da je svaka epizoda jedna priča.Bliži smo tome da cijela sezona bude jedna priča, a moglo bi biti i napetijih zapleta. Nadamo se da ćemo ponovno imati glumačkih iznenađenja, jer jaki karakteri i glumci su trade mark serije – objasnio je Vince. I priča će se promijeniti jer u njoj više neće biti zatvorskog groblja niti glavnog muškog lika Miodraga Krivokapića. Kvalitetna priča i odlične lokacije na kojima je snimana prva sezona svidjeli su se i vlasnicima producentske kuće Lionsgate koja stoji i iza popularne serije “Momci s Madisona”. On su otkupili prava za snimanje američke verzije te serije. U Ring produkciji ne znaju kada će ova priča dobiti holivudsku inačicu, ali Lionsgate priču može prilagoditi svom tržištu.

Komentara 1

SE
sestrićna
11:13 27.07.2014.

aha to je ona u regijon koprodukciji po nalogu skh...

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije