Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 173
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
negativac iz "Toscane"

Sličan sam Edoardu po impulzivnosti, a za to su krivi moji napuljski geni

luca capuano
Foto: Promo
17.08.2014.
u 16:08

Glavni negativac u seriji "Toscana" Luca Capuano privatno je potpuno drugačiji od lika, uživa u brizi za svoja dva sina i suprugu, glumicu u koju se odmah zaljubio

Karijeru je počeo kao model, a trenutačno briljira kao glumac, i to glavni negativac u seriji "Toscana". On je Luca Capuano, 37-godišnjak koji je maestralno utjelovio Edoarda Monfortea, bahatog i beskrupuloznog čovjeka koji zbog nemoguće ljubavi ruši sve pred sobom.

– Pretpostavljam da je uspjeh "Toscane" u tome što je prikazala mračnu stranu ljudi, a Edoardo je jedan od njih. Mogu se pronaći u toj njegovoj dvostranosti. Ja sam inače racionalna osoba, ali imam trenutke impulzivnosti. Valjda neke veze s tim imaju i moji temperamentni napuljski geni – kazao je Luca u jednom intervjuu. No, za razliku od uloge koju igra, u privatnom životu posvećen je svojoj obitelji, djeci Matteu i Leonardu te supruzi, također glumici, Carlotti Lo Greco. Mattea su dobili 2008. godine, ali su se tek četiri godine poslije vjenčali.

– Za mene je brak cilj kojemu dolaziš, a ne mjesto odakle krećeš. Kako s 20 godina možeš reći da ćeš nešto napraviti za cijeli život? Morate biti potpuno uvjereni da to želite, a da biste upoznali neku osobu trebaju vam godine – objasnio je Luca odluku da se ne oženi odmah nakon što je saznao da će postati otac. Svoju suprugu upoznao je na setu serije "Izlog strasti" i kazao je da je odmah bio impresioniran.

– Nekoliko smo puta izašli i nakon šest mjeseci predložio sam joj da odemo na putovanje u Istanbul. Ondje smo začeli sina – kazao je Luca koji u Italiji slovi za seks simbola.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije