Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 48
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Pobjednice showa 3, 2, 1 - kuhaj!

Slavonke Petra i Filipa kulinarskim vještinama osvojile žiri i odnijele 100 tisuća kuna

Petra i Filipa pobjednice treće sezone „Tri, dva, jedan – kuhaj!“
Foto: RTL
1/4
27.05.2016.
u 09:45

Tijekom finalnog dvoboja oba para pripremala su jelovnike od pet sljedova po vlastitom izboru, pokušavajući zadiviti članove žirija Željku Klemenčić, Ivana Pažanina i Tomislava Špičeka

Treća sezona RTL-ova kulinarskog showa 'Tri, dva, jedan - kuhaj!' privedena je kraju, a za pobjednice su proglašene Slavonke Petra Egić i Filipa Sorko, javlja RTL.

Djevojke su nadmašile konkurente s Kvarnera Doris Vlah i Luku Dančulovića i osvojile titulu najboljeg amaterskog kuharskog para i novčanu nagradu od 100 tisuća kuna. Tijekom finalnog dvoboja oba para pripremala su jelovnike od pet sljedova po vlastitom izboru, pokušavajući zadiviti članove žirija Željku Klemenčić, Ivana Pažanina i Tomislava Špičeka.

Foto: Marko Lukunić/Pixsell

Među ukusnim jelima, našle su se prave delicije, poput rižota od sipe, zelenih štrukli, svinjskih obrazina i prepeličjih prsa, a sestrične Filipa i Petra u končanici su za nijansu odnijele pobjedu.

U završnom finalu Petrin i Filipin jelovnik bio je uistinu za nijansu bolji od Dorisina i Lukina. No, ovaj put o pobjedniku je odlučivala i činjenica da su djevojke od samog početka showa upijale što smo Tomek, Željka i ja govorili, svaki savjet što smo im uputili i time su svaki put dizale svoje znanje za korak više. Uz to, bile su dovoljno hrabre da nam na tanjurima donesu nešto novo, nešto što dosad u showu nismo imali prilike kušati i svojim su jelima uvijek dale neki završni, prepoznatljivi štih – obrazložio je Pažanin.

>> Emotivni Vladimir u suzama se oprostio od natjecanja

Komentara 2

PE
petarrr
10:31 27.05.2016.

Svaka cast cure!! Cestitam vam

TO
Toni12345
10:36 27.05.2016.

Cure su zaslužile pobjedu.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije