Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 176
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
SIMPATIČNI DJEČAK

Sjećate li se Bena iz 'Prijatelja'? Evo kako danas izgleda

Prijatelji
Foto: Screenshot
1/3
21.03.2017.
u 11:28

Nakon nekoliko godina Cole Sprouse se vratio glumi, a američki gledatelji ga gledaju u popularnoj seriji "Riverdale", u ulozi Jugheada

Sjećate li se Bena, simpatičnog Rossovog sina u "Prijateljima"? Ulogu ovog dječaka igralo je nekoliko glumaca, no najpoznatiji je onaj koji se i najviše pojavljivao u seriji, i to od 2000. do 2002. godine. Tada sedmogodišnji Cole Sprouse počeo je glumiti sa samo osam mjeseci, izmjenjujući se s bratom blizancem Dylanom u raznim reklamama i TV emisijama.

Zajedno su glumili i u filmu "Tata od formata"s Adamom Sandlerom a 2005. su imali i svoj vlastiti show na "The Suite Life of Zack and Cody", koji se emitirao na Disneyu.

Nakon nekoliko godina Cole se vratio glumi, a američki gledatelji ga gledaju u popularnoj seriji "Riverdale", u ulozi Jugheada. Cole je nedavno dao intervju za New York post, u kojem je otkrio i kako je tijekom snimanja Prijatelja bio zaljubljen u Jennifer Aniston.

- Bilo mi je jako teško raditi scene s Jennifer, jer sam bio užasno zaljubljen u nju. Znalo mi se često događati da zaboravim što trebam reći jer sam samo gledao u nju - kazao je Cole i dodao kako ga neki ljudi još uvijek zovu Ben, iako je i Jughead već postao popularan.

 

(2/3) for @thelastmagazine @dritch @seanknight @nikkiprovidence

A post shared by Cole Sprouse (@colesprouse) on

>>Glumac Matthew Perry priznao: Potukao sam se s kanadskim premijerom iz čiste ljubomore

Ključne riječi

Komentara 1

Avatar ShuPac
ShuPac
13:43 21.03.2017.

ne sjećam ga se. niti iz Prijatelja, a niti s današnjim izgledom. a vjerojatno ga se neću sjećati ni sutra kada će mi ova ''brzoishlapljujuća'' vijesti brzoishlapjeti iz glave

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije