Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 170
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Tvoje lice zvuči poznato

Sjajni Filip Dizdar kao Louis Armstrong oduševio kolege

Filip Dizdar
Foto: Nova TV
04.12.2016.
u 23:51

'On je čovjek zvan multitalent. Ne iznenađuje me ova njegova interpretacija', rekao je o Filipovu nastupu gostujući član žirija, pjevač Ivan Volarić Zak

Pjevač i redatelj spotova Filip Dizdar pobjednik je 11. epizode treće sezone showa “Tvoje lice zvuči poznato”! Publiku, žiri i kolege oduševio je sjajnom interpretacijom pjesme “What A Wonderful World” Louisa Armstronga. Filip je osvojenih 10.000 kuna odlučio donirati udruzi Sanus iz Splita.

- On je čovjek zvan multitalent. Ne iznenađuje me ova njegova interpretacija - rekao je o Filipovu nastupu gostujući član žirija, pjevač Ivan Volarić Zak.

- Skinuo si ono što je gotovo nemoguće skinuti, tu specifičnu boju njegova glasa - dodao je pak producent Tomo in der Mühlen, na što se u šali nadovezala operetna diva Sandra Bagarić rekavši da je Filip svojim nastupom i nju skinuo. Pobjednički nastup pohvalio je i glumac Goran Navojec.

Lana Jurčević odlično se snašla u ulozi Davora Gopca iz Psihomodo popa, a izvedbom pjesme “Ja volim samo sebe” osvojila je titulu rokerice u duši. Brojne pohvale ponovno je dobila glumica Hana Hegedušić, ovaj put kao Christina Aguilera. Sjajan je bio i Damir Kedžo kao Doris Dragović.

> > Anastacia je gledajući Filipa Dizdara bila uvjerena da je to ona

Komentara 4

ST
stomiovotreba
01:25 05.12.2016.

Ofarbao lice u crno u Europi 2016 godine? Ispod kojeg kamena taj lik zivi?

Avatar Ironman0105
Ironman0105
05:54 05.12.2016.

da....zato i dine merlini i slicni mudjahedinski izvodjaci srpske novokomponovane narodne muzike i uspjevaju u bosniziranom nam Hrvatskoj....Ako ovakvog bosanca uopce usporedjujete s L. Armstrongom nema se zaista nista za reci....

CI
cinbenik
04:39 05.12.2016.

Znas kada bi pobijedio u Tudjamnizmu .....nikada,odnosno mogao bi pobijediti ali bi ga presednica sutra skinula sa pobjednickog trona......Pa vidis kako nedomoljubno izgleda.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije