Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 147
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
dobri duh showa

Simpatična Duška iz '3,2,1 kuhaj': Otvorit ću konobu i sa Špičekom snimiti album

duška zaninović
Foto: PR FOTO
25.04.2015.
u 17:00

Šibenčanka sudionicima RTL-ova showa moral podiže pjesmom, a od člana žirija dobila je i ponudu

Dobri duh druge sezone RTL-ova showa "3,2,1, kuhaj" nesumnjivo je Duška Zaninović. Bez obzira na ocjene koje dobije od žirija za svoje jelo, Šibenčanka uvijek ima osmijeh na licu.

– Show mi je potvrdio viziju s kojom sam i došla tu, a to je da znam i volim kuhati iako se na početku snimanja emisije nije tako činilo jer mi nije svako jelo polazilo za rukom – kaže nam Duška koja se sljedeći tjedan s još troje natjecatelja u finalnom tjednu bori za pobjedu i 100.000 kuna. – Sudjelovala sam i prije u nekim TV showovima poput "Večere za 5" i "Punom parom", ali tek sad sam doživjela da mi ljudi, mladi i djeca, prilaze s toliko oduševljenja i hvale. Da sam netko drugi, još bih se i umislila – kroz smijeh kaže uvijek vedra Duška. Osim šalama, u studiju je natjecateljima moral dizala i dobrom pjesmom, u čemu bi joj se često pridružio i član žirija Tomislav Špiček, a dogovorili su i suradnju.

– Predložio mi je Špiček da zajedno snimimo album, na što sam odmah pristala – kaže Duška. U mladosti je imala priliku školovati svoj glas kod profesorice Nade Safret, ali tada joj je ples bio zanimljiviji od pjevanja.

– Rado bih pjevala u klapi, i to muškoj, njihovi duboki glasovi su mi primjereniji klapskom pjevanju – ističe. Kad završi show, u Šibeniku će se posvetiti svojoj kamenoj kući za koju kaže da je oaza lavande.– U kući će konoba biti mjesto okupljanja kreativaca, umjetnika, gurmana, a možda padne i neko odmjeravanje snaga u kulinarskim sposobnostima, zašto ne? – poručuje Duška.

>>Karolina ispala iz showa: Ionako se nisam vidjela u finalu

>>Za koga zapravo kuhaju majstori kuhinje na RTL-u i na Novoj TV?

Komentara 3

ĆA
ćaćaća
17:57 25.04.2015.

ako ništa ima ime za HRT..

Avatar hrvoje horvat
hrvoje horvat
17:58 25.04.2015.

Komu je ona simpatična?Mami?

OB
ObrenM
19:01 25.04.2015.

Anipaticna i konfliktna osoba se eksponira.Koliko je platila naruceni tekst?

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije