Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 55
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
SHOPPING KRALJICA

Kreće nova sezona - U žaru šopinga po Splićanke jurila hitna

shopping kraljica
Foto: RTL televizija
02.09.2015.
u 20:00

Natjecateljice će sve učiniti za pobjedu, pa čak i preozbiljno shvaćati zadatke. Jednoj je tako pružena liječnička pomoć

Shopping kraljica, popularna lifestyle emisija RTL televizije, počet će u novoj sezoni 7. rujna. Ružičasti kombi s logom Shopping kraljice napustio je Zagrebačku županiju i zaputio se u Split, a poznato je da su Splićanke na glasu kao modno osviještene žene.

U novoj sezoni vidjet ćemo puno novosti, ali se i uvjeriti kako će natjecateljice napraviti sve za pobjedu, pa čak i preozbiljno shvaćati zadatke. Jednoj je natjecateljici tako nakon teškog zadatka morala biti pružena liječnička pomoć. Nezgodu je imao i ružičasti kombi kojeg je već prvi dan snimanja podignuo "pauk".

– Veselim se novoj sezoni Shopping kraljice i nadam se da ću otkriti neke nove skrivene modne talente i napokon nekoj natjecateljici dodijeliti svoju prvu desetku! – otkrio je modni stilist Borut Mihalić. A kako je „Shopping kraljica" jedan od najgledanijih sadržaja na malim ekranima u svim zemljama u kojima se prikazuje, tako je i interes gledateljica da sudjeluju u emisiji sve veći. Prijave zato i dalje traju.

>>Stara koka i masna juha u negledljivoj RTL-ovoj "Shopping kraljici"

Komentara 1

PU
pulizg
20:05 03.09.2015.

jedva cekam

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije