Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 174
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
VELIKO FINALE SHOWA TVOJE LICE ZVUČI POZNATO

Severina: 'Bit ću stroga, pravedna i najljepša, mada će mi to biti teško pored Sandre, Tome i Gorana'

Tlzp
Foto: Promo
1/14
16.12.2014.
u 14:20

Jedanaest tjedana bili su najveće legende domaće i svjetske glazbene scene, a sada je vrijeme da između četiri zvijezde odaberemo najsjajniju!

Finalisti showa "Tvoje lice zvuči poznato" Baby Dooks, Vanda, Giuliano i Mario u velikom finalu izvest će svoje posljednje nastupe, vidjet ćemo zadnji put nevjerojatne transformacije. Gostujući član žirija bit će Severina, a kako će ocijeniti finaliste, tek ćemo vidjeti. Bit ću stroga, pravedna i najljepša, mada će mi to biti teško pored Sandre, Tome i Gorana – komentirala je Severina svoju ulogu gostujućeg člana žirija.

– Bio je ovo fantastičan put za sve nas. Cijeli show otišao je puno dalje no što smo svi očekivali – prokomentirao je Tomo jedanaest emisija showa. Sandra je izjavila da joj je žao što se bliži kraj te dodala da će joj nedostajati ovaj svijet mašte i igre.

Marija ćemo vidjeti u ulozi Brune Marsa, Baby Dooksa kao Katy Perry, Vandu kao Rihannu, a Giuliana kao Lennyja Kravitza. Žiri će ovaj put dodjeljivati ocjene od 8-12, a natjecatelji će prema ukupnom redoslijedu do finala, dobiti startne bodove – 7 za Marija koji je najbolje plasirani finalist, 6 za Vandu, 5 za Baby Dooksa i 4 za Giuliana. Svi natjecatelji i ovaj put dobit će priliku dodijeliti po 5 bodova najboljem finalistu i tako sudjelovati u odabiru pobjednika showa.

Ostali natjecatelji nastupit će ove nedjelje u revijalnom tonu, i to kao dueti. Andrea i Minea nastupit će kao Wham, a Jasna i Ronald transformirat će se u Ivanu Banfić i Dinu Merlina. Bit će zanimljivo vidjeti u koga će se ovaj put transformirati i voditelji showa Igor Mešin i Rene Bitorajac. Finalna emisija donosi i brojna iznenađenja, a među njima je i zajednički nastup svih kandidata uz pjesmu "Božić dolazi". Također, vidjet ćemo i točku koreografa i plesnog trenera showa Igora Barberića koji će sa svojim plesačima izvesti "Jingle bells Rocks" u kojoj ćemo Igora prepoznati u ulozi Grincha.

>>Finalisti showa 'Tvoje lice zvuči poznato': Pjevat ćemo i bolesni, ali štikle nam više ne spominjite

>>Ana Rucner poručila Brausu: 'Simpa si, ali moj Vlado je jedinstven, jedan i neponovljiv'

Komentara 9

Avatar Black_Zero
Black_Zero
16:28 16.12.2014.

ajd konacno da je nasla svoje mjesto, pa ona je idealna za ovaj show jer sve je na njoj umjetno i maskirano najbolja transformacija do sada za mene je pobjedila, evo , ostao sam bez teksta

VB
visi-baba
16:24 16.12.2014.

Da znas koliko si ruzna sa tim Silikon sisama i Botox gubicama.Sredi se malo da licis na zenu jer kad ti sin krene u skolu,doci ce ti puno puta uplakan.

Avatar Trpimir
Trpimir
22:56 16.12.2014.

Najljepsa??? treba zivjeti u nekom paralelnom svijetu za to misliti, nisi bila "najljepsa" niti u boljim danima kamoli sada kada si jedna ofucana cajkaca koju nitko vise nece, o neukus ti je uvijek bio glavna karakteristika.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije