Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 15
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
zajedno u emisiji

Šešelj Slađi obećao pun kovčeg dokumenata koje će moći iskoristiti u kampanji

Slađana Petrušić
Foto: Marko Lukunic/PIXSELL
1/3
02.09.2015.
u 13:38

Vojislav Šešelj gostovao je u emisiji Ćirilica, gdje su bili i Aleksandra Grdić, Slađana Petrušić te Neven Ciganović

Kada je prije devet mjeseci izlazio iz pritvora u Scheveningenu za haškog optuženika Vojislava Šešelja, koji se tereti za niz ratnih zločina na području Hrvatske i BiH, govorilo se kako je teško bolestan i da se na slobodu pušta iz humanih razloga i radi liječenja.

Međutim, odmah potom uslijedio je niz Šešeljovih izjava i akcija koje su samo dodatno opteretile odnose između Hrvatske i Srbije. To mu očigledno nije bilo dovoljno tako da se proteklih dana pojavila i mogućnost njegova sudjelovanja u realityju Parovi srpske Happy TV. Na kraju Šešelj ipak nije ušao u taj reality te se zadovoljio gostovanjem u emisiji Ćirilica te televizije. Dok su voditelj emisije Milomir Marić i Šešelj razgovarali, u studiju su bili prisutni i svi sudionici Parova.

Među njima je bilo i nekoliko poznatih osoba iz Hrvatske poput Aleksandre Grdić, Slađane Petrušić i Nevena Ciganovića. I oni su imali prilike slušati Šešeljova objašnjenja nekih njegovih izjava, pri čemu je spominjan i hrvatski politički vrh poput Kolinde Grabar-Kitarović, Ive Josipovića, Zorana Milanovića, Tomislava Karamarka…

U jednome trenutku Slađana Petrušić, koju je Šešelju prethodno predstavio pjevač Andrija Era Ojdanić najavljujući njihovo skoro vjenčanje, ustala je i rukovala se sa Šešeljom. Prethodno je Šešelj odbio molbu Ojdanića da njemu i Petrušić bude kum na vjenčanju. Međutim, kako se Petrušić predstavila kao članica Živoga zida, četnički vojvoda i predsjednik Srpske radikalne stranke obećao je na dar donijeti kovčeg pun dokumenata koje će moći iskoristiti u kampanji.

>> Vojislav Šešelj sudjelovat će u reality showu 'Parovi'

Komentara 30

Avatar komentatorx
komentatorx
14:29 02.09.2015.

Gledao sam sinoć Ćirilicu i ostao šokiran što ni jedno od troje naših učesnika parova nije protestiralo niti napustilo studio. Slađa je još ustala i poželjela se rukovati sa zločincem Šešeljom. Nakon ovoga mora biti izbačena iz Živog zida. Šešelj je, po običaju, srao po Hrvatskoj kako su je branili Kurdi koji su plaćani sa starim kunama iz doba ndh, kako su ih na kraju sve poubijali da nebi ostalo dokaza i razne ostale nebuloze.

Z9
Zorgeme 9
14:16 02.09.2015.

Šešelja treba dobro proučiti i to sa medecinske strane kako bi se saznalo kojim lijekom je karcinom uništio??!

MR
MRUDante
14:25 02.09.2015.

Da i? Pa to su predstavnici polusvijeta koje urednici VLa svakodnevno ugošćuju na svojim stranicama i promoviraju ih...

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije