Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 63
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
NAKON BRITANACA

Seriju 'Počivali u miru' gledat će i Amerikanci

Počivali u miru
Foto: HRT
1/4
17.03.2017.
u 12:13

Serija je izabrana konkurenciji od četiri tisuće serija iz cijeloga svijeta te se tako našla u eksluzivnom izboru od 34 najbolje serije za 2017. godinu.

Nakon što je britanska tvrtka Global Series Network otkupila licenciju za prikazivanje HRT-ove serije Počivali u miru za područje Ujedinjenoga Kraljevstva, uspjeh se nastavlja te će se ona emitirati i na području Sjedinjenih Američkih Država. Uspješna je prodaja domaće televizijske serije Počivali u miru na američkome tržištu posljedica povećanih napora Odjela za prodaju programa i usluga Hrvatske radiotelevizije da najkvalitetnije domaće sadržaje ponudi na međunarodnom tržištu i učini ih dostupnima širokomu krugu televizijskih gledatelja diljem svijeta.

Jedan od kreatora i urednik projekta Walter Presents Walter Iuzzolino izabrao je seriju Počivali u miru u konkurenciji od četiri tisuće serija iz cijelog svijeta te se ona tako našla u eksluzivnom izboru od 34 najbolje serije za 2017. godinu.

Cijeli projekt Walter Presents USA od danas je dostupan na američkom televizijskom tržištu, i time je Hrvatska radiotelevizija u iznimno snažnoj međunarodnoj konkurenciji pokazala da zauzima vodeće mjesto u jugoistočnoj Europi u proizvodnji visokokvalitetnog programskog sadržaja.

Serija Počivali u miru nastala je kao rezultat uspješne suradnje Hrvatske radiotelevizije i nezavisne produkcijske tvrtke Ring produkcija producenta Darija Vincea te u režiji Gorana Rukavine, Kristijana Milića i Gorana Dukića. U seriji je dosad glumilo više od 250 vrhunskih domaćih glumaca, predvođenih stalnim likovima koje tumače Judita Franković i Dragan Despot.

>>Serija 'Počivali u miru' uskoro i u Belgiji u udarnom terminu

 

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije