Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 123
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Snima se uskoro

Serija 'Igra prijestolja' ipak se vraća u Dubrovnik

igra prijestolja
Foto: Grgo Jelavić/Pixsell
1/5
28.11.2016.
u 15:14

Nedavno je bilo najavljeno kako se ekipa serije neće vraćati u Hrvatsku, no Dubrovački vjesnik doznaje kako ekipa serije sredinom prosinca stiže na naš jug

Serija "Igra prijestolja" vraća se u Dubrovnik, doznaje Dubrovački vjesnik od izvora bliskih produkciji. Tako su demantirane glasine kako se ekipa ove megapopularne serije neće vratiti u Dubrovnik i snimati nastavke sedme sezone.

Na svojim službenim stranicama Embassy Film Croatia objavila je poziv na audiciju na kojoj se traže muškarci snažnije građe stariji od 20 godina te žene starije od 18 godina. Snimanje će se odvijati sredinom prosinca u Dubrovniku, čije su zidine poslužile kao odlična kulisa radnji ove serije. 

>>Procurili detalji sedme sezone Igre prijestolja

Komentara 2

Avatar Admin nabijem te
Admin nabijem te
16:59 28.11.2016.

Super!

TH
than
02:10 29.11.2016.

Zanimljivo. Procitao sam koliko minimalno moraju biti visoki i muskarci i zene, a tu ne pise. Tu su samo godine, koje stvarno nemaju smisla.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije