Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 0
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Ekran

Seksi Džana uselila se u stan Fazlinovićima i napravila kaos

Dzana Pinjo attending the New York Premiere of Angelina Jolie's
Foto: Press Association/Pixsell
1/9
22.11.2014.
u 12:00

Prepredena ljepotica Barbara iz "Lud, zbunjen, normalan" Nove TV govori o fanovima koji religiozno prate seriju, svom sinu od osam mjeseci i suradnji s Angelinom Jolie

U stanu Izeta, Faruka i Damira Fazlinovića ništa više nije isto otkako se u njega uselila - žena.

Damir (Moamer Kasumović) odlučio je dati novu šansu ljubavnoj vezi s Barbarom, svojom bivšom djevojkom i majkom svoga sina Džebrice (Ivor Šparavalo) te joj je dopustio da dođe živjeti s njim i s još tri generacije najluđe sarajevske obitelji.

Hoće li prepredena ljepotica Fazlinovićima zagorčati živote ili će ženska ruka u kući (Barbara je na sebe preuzela održavanje kuće kako bi Damiru dokazala da se promijenila) muškoj četvorki biti ugodno iznenađenje doznat ćemo u idućim nastavcima osme sezone kultne humoristične serije "Lud, zbunjen, normalan" koju gledamo na Novoj TV.

Brižna prijateljica Angelina

U ulozi Barbare gledamo 32-godišnju sarajevsku glumicu Džanu Pinjo koja ističe da je atmosfera na setu urnebesno zabavna i duhovita, baš kao i radnja serijala.

– Atmosfera na setu serije "Lud, zbunjen, normalan" ima terapeutski učinak na mene. Divno je raditi i po cijeli se dan smijati. Jedini je problem izdržati i ne puknuti od smijeha prije samog kadra. Svi na setu su pozitivni i uvijek spremni za šalu, to je postao komunikacijski kod. Finalni proizvod koji gledatelji dobiju vrlo je često prožet anegdotama sa seta i situacijama koje su proizašle iz odlične atmosfere i glumačke interakcije koje za podlogu imaju napisani materijal.

Foto: Press Association/Pixsell

Vjerujem da je upravo to razlog zbog kojeg je ova serija uspješna i posebna. Poznajem mnogo ljudi koji religiozno prate "LZN" – govori Džana. Otkako se počela emitirati osma sezona, nastavlja, njen Facebook poludio je od upita fanova koji jedva čekaju nove epizode pa je pitaju što će se dalje događati kod Fazlinovića. Džanin lik je žena koja je ostavila vlastitog sina na skrb njegovu ocu i krenula vlastitim putem, a glumica, koja je majka osmomjesečnog dječaka, kaže da može razumjeti žene koje različite životne okolnosti natjeraju da napuste vlastito dijete.

– "LZN" pripada žanru komedije situacije, bavi se ljudskim reakcijama na nepredvidive životne situacije. Privatno, mislim da nikad ne bih mogla učiniti tako nešto – ističe Džana koja je seriju snimala dok je bila u drugom stanju. Trenutno je na rodiljskom dopustu, a poslovne obveze još će malo odgađati.

– Uživam na rodiljskom i nadam se dobrom snu. Moj sinčić okupira me 24 sata dnevno tako da je trenutačno on moj jedini posao i hobi. Suprug i ja uživamo u svim radostima koje donosi ovo malo biće u naš život – otkrila nam je umjetnica. Jedna od njenih zapaženijih uloga ona je u potresnoj ratnoj drami "U zemlji krvi i meda" Angeline Jolie. Igrala je Nadju, ženu silovanu u ratnom kampu. Rad s Angelinom, ističe, predstavlja joj ogromno iskustvo koje je utjecalo na njen profesionalni i privatni život.


– Sjećam se kreativne atmosfere na setu i Angeline koja se sve vrijeme trudila da svima bude što manje bolno raditi ratne scene. Kao redateljica bila je neko tko potpuno razumije glumca i njegove potrebe i bila otvorena za sve prijedloge u kreativnom procesu. Kao prijatelj je brižna i spremna uvijek pomoći. Učinila je da filmska ekipa funkcionira kao velika obitelj. Zahvalna sam što sam imala priliku raditi na ovom velikom projektu i upoznati ljude s kojima sam i danas u kontaktu – kazala je Džana.

Foto: Nova TV, RTL

Radnja "U zemlji krvi i meda" smještena je u ratnu Bosnu i Hercegovinu, doba koje je odredilo Džanin budući glumački poziv.

Tata "kriv" što je postala glumica

– Kad je počeo rat, imala sam deset godina, tako da većinu sjećanja iz tog vremena vežem uz igru podređenu ratnim okolnostima. To je bio period kad sam intenzivno čitala i odlazila u svijet junaka iz knjiga. To me odvelo u dramsku sekciju gdje sam počela razmišljati o glumi. Vjerojatno je to bio prijelomni trenutak da se odlučim potpuno posvetiti glumi – sjeća se glumica pa nastavlja:

– Odrastala sam u obitelji u kojoj je bilo puno igre i smijeha. Tata je bio glavni krivac za zabave i ludorije koje su od mene napravile osobu uvijek spremnu za igru. Nitko iz obitelji, osim mene, ne bavi se umjetničkim zanimanjem, otac je inženjer strojarstva, a majka pravnica. U određenom trenutku i od mene se očekivalo da krenem sličnim putem i izaberem "ozbiljnu" profesiju. Danas mogu reći da sam potpuno sretna sa svojim izborom. Od uloga koje sam dosad igrala ne mogu izdvojiti jednu koja mi je posebno draga. Svaka je sa sobom donijela nešto novo i, kada mislim na određenu ulogu, mislim na cijeli proces i ljude u njemu. Volim kada se podudari da radim s ljudima koje volim i s kojima dijelim isti senzibilitet prema poslu.
Nakon rodiljskog dopusta Džanu čekaju nova poslovna uzbuđenja.

– U pripremama sam za novi film, a na proljeće počinju moje obveze na Akademiji scenskih umjetnosti u Sarajevu gdje radim kao viša asistentica iz predmeta gluma – otkriva.

>>Ljubavne peripetije Fazlinovića u novoj, 'najluđoj' sezoni ikada!

Komentara 2

YB
ybro
18:42 22.11.2014.

Mogu shvatiti glumce koji glume u LZN, lovica je lovica ali ne mogu shvatiti ljude koji gledaju takva s.anja...

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije