Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 172
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
preokret

Šeherezada i Onur prebrodili bračnu krizu, ne rastaju se!

'09.11.2010., Zagreb - Berguzar Korel i Halit Ergenc na rucku nakon nekoliko dana razdvojenosti.  Photo: Anto Magzan/PIXSELL'
'Anto Magzan/PIXSELL'
09.04.2012.
u 23:00

Bergüzar Korel i Halit Ergenç nakon tri mjeseca svađa odlučili braku ipak dati priliku i iz sudnice su izašli pomireni

Nakon tri godine braka Bergüzar Korel i Halit Ergenç, našim gledateljima poznatiji kao Šeherezada i Onur, prebrodili su bračnu krizu. Nakon emitiranja hit-serije \"1001 noć\" i slave koju im je serija donijela, mladi bračni par pokleknuo je privatno. Halit se, prema pisanju turskih medija, čak i iselio iz obiteljskog doma.

Podijeljena javnost

Turcima nije bilo drago što se njihov najpoznatiji i naoko najskladniji par glumačkog života razvodi. Javnost je bila podijeljena. Jedni su za razlog krivili Bergüzar i njezinu pretjeranu ljubomoru. Nakon \"1001 noći\" Halit je, naime, počeo snimati povijesnu seriju \"Sulejman Veličanstveni\", a Bergüzar je ludjela samo na spomen ljubavnih scena njezina supruga i zanosne glumice Meryem Uzerli. Zlobnici su govorili kako joj je jako dobro poznat taj scenarij jer i njezina je ljubavna priča slično počela. Dugogodišnje je prijateljstvo dvoje glumaca na snimanju \"1001 noći\" preraslo u strastvenu vezu. Zbog snažnih je emocija Halit, nakon samo osam mjeseci braka, napustio suprugu, glumicu Gyzem Soysally, a Bergüzar dečka, plesača Tana Sagturka.

– Halit i ja smo savršeni par. Jedini je problem što zbog snimanja posljednjih mjeseci manje vremena provodimo zajedno, i to nam ponekad jako teško pada – rekla je Bergüzar pri kraju snimanja \"1001 noći\".

Upravo da se i sama ne nađe u koži Gyzem Soysally, Bergüzar je Halidu priuštila česte ljubomorne scene.

Njezin prvi korak

Ni na drugu verziju njihova udaljavanja Turci ne odmahuju rukom. Prema njoj je velika popularnost Halitu dobro udarila u glavu pa se odao momačkom životu. Dok su mu žena i dvogodišnji sin Ali bili doma, Halit je obilazio istanbulske kockarnice što je, tvrde turski mediji, samo jedan od njegovih poroka. Bergüzar je stoga, smatraju, pokrenula brakorazvodnu parnicu. Čeka da par objasni kako su prebrodili bračnu krizu. Jer, nakon tri mjeseca povlačenja po sudovima, nedavno su iz sudnice izašli držeći se za ruke. Zasad se samo nagađa da je baš 30-godišnja glumica učinila prvi korak i pružila mu ruku pomirenja. Halit se vratio u njihovu kuću te braku s Bergüzar dao još jednu šansu.

Ključne riječi

Komentara 4

Avatar dovidovic
dovidovic
09:28 10.04.2012.

Bravo, VL, ovo su članci koje nas zanimaju! Relevantno, zanimljivo i korisno. Ili da pojasnim bez ironije: fuj kakvo smeće objavljujete, sram vas bilo!

LI
liliZG
11:05 10.04.2012.

Ajme , sad mi je odmah lakše...........................................................................al šalu na stranu, istina je vjerojatno negdje u sredini.....

JA
jako77
12:30 10.04.2012.

ajme, napi\' ću se od sreće! Bože, život mi je doma\' ljepši!

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije