Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 5
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Senzacija

Sedmogodišnja djevojčica imitiranjem Taylor Swift rasturila u talent showu!

Xiamara Vigor
Foto: YouTube screnshot
1/4
17.01.2017.
u 11:40

Xiamara Vigor postala je internetska zvijezda zbog odlične interpretacije hita Taylor Swift. Njezina izvedba na Youtubeu pregledana je 1,5 milijuna puta

Sedmogodišnja djevojčica Xiamara Vigor postala je internetska zvijezda nakon što je u filipinskoj dječjoj inačici showa "Tvoje lice zvuči poznato" otpjevala hit Taylor Swift "You Belong To Me". 

Na lakoću kojom je skinula plesne pokrete i kretnje Taylor Swift žiri ovog showa nije ostao ravnodušan. Tijekom Xiamarina nastupa  oduševljeno su se smijali, a djevojčica ih je razoružala i svojim vokalnim sposobnostima

– Zbilja si se jako potrudila izgledati, pjevati i plesati poput Taylor, ovo je bila genijalna izvedba – poručili su joj iz žirija. 

– Radila sam samo ono što volim i čarolija se dogodila sama od sebe – rekla je Xiamara.

Ona je izvedbom u dječjem showu "Tvoje lice zvuči poznato" pokazala da je rođena za glazbenu pozornicu, a prepoznala je to i publika.

Naime, u samo dva dana od objave na Youtubeu, video u kojem Xiamara pjeva Taylorin hit skupio je gotovo milijun i pol tisuća pregleda

 

 

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije