Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 171
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Minea vodi 
u showu "Tvoje lice zvuči poznato"

Sedam sati šminkanja do savršene dvojnice – Ona može sve: od Jole do džepne Venere

minea
Foto: PR FOTO
1/4
21.10.2014.
u 12:28

U ukupnom poretku natjecatelja zasad vodi Renata Končić Minea koja je u nedjelju genijalno utjelovila MC Hammera. Toliko da je Sandra Bagarić rekla da ju je prepoznala tek po zubima...

Iz nedjelje u nedjelju gledatelji showa "Tvoje lice zvuči poznato" koji se prikazuje na Novoj TV svjedoče genijalnim transformacijama osam natjecatelja u ikone domaće i svjetske glazbe. I da u tome istinski uživaju, svjedoče podaci o gledanosti prema kojima je treću epizodu showa gledalo gotovo milijun ljudi.

U ukupnom poretku natjecatelja zasad vodi Renata Končić Minea koja je u nedjelju genijalno utjelovila MC Hammera. Toliko da je Sandra Bagarić rekla da ju je prepoznala tek po zubima.

Nepoznati plesni koraci

– Naravno da sam prezadovoljna, ali sadašnje vodeće mjesto ne znači da će tako i ostati. Meni je drago da show uspijeva razveseliti ljude – kaže Minea koja je u svom nedjeljnom zadatku promijenila ne samo spol nego i boju kože.

– Bilo je fenomenalno biti MC Hammer, ali to velikim dijelom zahvaljujem i timu šminkera i kostimografa. Nakon sedam sati sjedenja u stolcu dok su me oni pretvarali u MC Hammera nisam mogla vjerovati kada sam se pogledala u ogledalo. Nijednu crtu na svom licu nisam prepoznala – oduševljeno kaže Minea. Kako nije odrasla uz glazbu Hammera, a nikad joj repanje nije bilo blisko, kaže da joj je to više izazov bio uzbudljiviji.

– Nikad u životu nisam se susrela s plesnim koracima koje on izvodi, a bome ni s repanjem, ali kako se trudim izbjegavati negativne rečenice poput "ne mogu" i "teško mi je", tako sam i ovom zadatku prišla sa stavom da ja to mogu i želim – kaže Minea. U izazovu prije toga morala je utjeloviti Nancy Sinatru što se gledateljima pred malim ekranima činio kao njezin dosad najlakši zadatak (u prvoj emisiji je glumila Jolu).

– E, tu ste u krivu! Nancy je totalna suprotnost onome što sam ja. Pjevački je možda bilo lakše, ali njeno ponašanje na sceni potpuno je drukčije od onog kako bih se ja ponašala. Ona ima vrlo malo mimike, lice gotovo da ne miče pa sam se morala truditi da u nekom trenutku ne ispliva na površinu vrckava Minea – kaže pjevačica koja za sljedeću nedjelju priprema imitaciju nastupa Kylie Minogue. Detalje ne želi otkrivati, samo kaže da se istinski raduje nastupu jer je uz glazbu australske džepne Venere odrasla.

Podrška neznanaca

O reakcijama svojih bližnjih kao i komentarima nepoznatih osoba na ulici, pjevačica kaže:

– Svima im je neobično, ali moram kazati kako dobivam samo pozitivne komentare. Naravno, moji bližnji sigurno nisu najsubjektivniji u ocjenjivanju nastupa, ali kad me pohvale i potpuni neznanci, onda imam razlog vjerovati da sam bila dobra. Da je odlična, tvrdi i Sandra Bagarić koja je Mineu klasificirala kao vrsnu glumicu. – Golem je vjetar u leđa kad vam to kaže netko tako profesionalan kao Sandra – zaključuje Minea.

Foto: PR FOTO

>>Jole joj je bio prva liga, ali Minea kao MC Hammer! To morate vidjeti

>>Minea se transformirala u Jolu: 'Čak su ti i cipele tri broja veće?'

Komentara 1

HR
hrxxx111
15:04 21.10.2014.

zasto se pise bas o njoj ? bilo je puno boljih

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije