Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 15
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Duga i teška borba

Scenarist i autor 'Simpsona' Kevin Curran preminuo u 59. godini

Kevin Curran
Foto: Screenchot
1/4
27.10.2016.
u 10:26

Petnaest godina je bio producent i pisac scenarija "Simpsona" i za svoj rad u ovoj animiranoj seriji dobio je tri Emmyja

Jedan od autora, scenarist i producent "Simpsona" Kevin Curran preminuo je u 59. godini nakon borbe s teškom bolesti. U timu ove serije bio je petnaest godina i za svoj rad u "Simpsonima" dobio je tri Emmyja i to 2003., 2006. i 2008. godine. 

Poznat je i po pisanju scenarija za "Late Night With David Letterman" i seriju "Bračne vode". - Kevin je bio jako duhovit čovjek koji je izgovorio niz urnebesno smiješnih rečenica od kojih neke nisu za medije, a neke će zauvijek živjeti u "Simpsonima" - rekao je njegov dobar dugogodišnji prijatelj Al Jean.

Kevin je bio u braku s Helen Fielding, autoricom romana "Dnevnik Bridget Jones" s kojom i dvoje djece Dashiell i Romy.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije