Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 56
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Masterchef

Sanja, Irina i Nada dobit će kutiju iznenađenja

Masterchef
Foto: NovaTV
1/3
22.04.2014.
u 13:26

Kuhača će se primiti tri vrhunske kuharice iz javnog života: Irina Čulinović, Nada Rocco i Sanja Vejnović. Ovaj petak pred njima je izazov Kutija iznenađenja.

Trinaesta emisija donosi nove kulinarske dogodovštine treće skupine četvrtfinalistica u najzahtjevnijoj hrvatskoj kuhinji.

Kuhača će se primiti tri vrhunske kuharice iz javnog života: Irina Čulinović, Nada Rocco i Sanja Vejnović. Ovaj petak pred njima je izazov Kutija iznenađenja.

Foto: NovaTV

Simpatična radijska voditeljica Irina priznaje da voli iznenađenja:

- Volim iznenađenja u životu. Volim priređivati iznenađenja, volim ih i primati. Šteta što ih nema nešto više, pogotovo onih dobrih. I od pravih ljudi. Hoću reći, muškaraca!´.

Nada primjećuje da izazovi postaju sve teži:

- Ja vjerujem da će izazovi biti sve teži i teži, kako se približavamo ´finishu´, tako vidim da tenzije rastu, nema više ležernosti!´.

Sanja će biti iskrena pa kazati da se za nove izazove pripremala listajući kuharice, kuhajući te pripremajući različita jela. Radovan će damama poželjeti dobrodošlicu u četvrtfinale Celebrity MasterChefa. Prisjetit će se Nadine torte od avokada i limete kojom je pobrala ovacije, dok je Irinin losos s mahunama ostao u Andrejevom sjećanju.

Lijepa Sanja oduševila je već svojim jelima - rolicama od pršuta i šparoga te je s Lukom bila pobjednica Stres testa, iako je malo prepekla bademe.

- ´Osjećam se kao u školi! I to osnovnoj, pred učiteljima i autoritetima. Probat ću biti opuštenija!´, otkriva ususret novim izazovima Sanja.

Sanja i Nada već su kuhale jedna protiv druge pa znaju da će jedna drugoj biti opasne protivnice, a kako će se u žensku ekipu uklopiti Irina i koja će od ovih vrhunskih amaterskih kuharica briljirati u novom kuharskom izazovu, ne propustite saznati već ovog petka na Novoj TV.

>>Nikša Kušelj ispao iz MasterChefa: Nisam očekivao, ali nisam iznenađen

>>U MasterChef kuhinju ulaze Luka Nižetić i Anđa Marić

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije