Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 4
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
austrijska predstavnica

'Samo sam odlična pjevačica u prekrasnoj haljini, sa sjajnom kosom i bradom'

Conchita Wurst
Foto: ORF/Thomas Ramstorfer
1/6
08.05.2014.
u 13:36

Austrijska predstavnica Conchita Wurst, uoči nastupa u drugom polufinalu Eurosonga, odgovorila je na transhomofobne kritike

Austrijska predstavnica Conchita Wurst jedna je od intrigantnih pojava ovogodišnjeg Eurosonga, koja nastupa u večernjoj haljini, s punom šminkom i raskošnom bradom.

Pravog imena Tom Neuwirth, Conchita je odgovorila na transhomofobne kritike, upućene uoči večerašnjeg nastupa u drugom polufinalu. Njenu izvedbu kritizirali su mnogi političari iz istočne Europe, uključujući ruskog političara Vitalija Milonova.

– Sve što mogu reći jest hvala na pozornosti. Ako je to upućeno meni kao osobi, s tim mogu živjeti. Ja sam samo odlična pjevačica u prekrasnoj haljini, sa sjajnom kosom i bradom – rekla je Conchita.

Milonov je prošlog tjedna izjavio kako će "pervertit" Wurst "uvrijediti milijune Rusa" sudjelovanjem u "europskoj gej-paradi".

>>Ulazak Rusije u finale Eurosonga izviždan, prošla i Crna Gora

Foto: ORF/Thomas Ramstorfer

Komentara 13

SI
sinjemore
14:22 08.05.2014.

To je taj NWO , t.j. Novi svjetski poredak . Kao i pedofilija !

MA
matador007
13:53 08.05.2014.

Ovo je prestrašno za bilo kakav komentar.Bolesnik!

RT
Rollo.Tomasi
08:38 09.05.2014.

Nek mi neko objasni foru. Dakle, homoseksualci (muški) vole muškarce. I ganjaju ovakve. Koji izgledaju kao žene. Jer ih privlače..?

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije