Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 156
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Sementa Rajhard:

S dečkom Giuseppeom još nisam ozbiljno razgovarala o zajedničkom životu

09.07.2014., Zagreb - Odrzano predstavljanje modne linije Envy Rooma u Muzeju za umjetnost i obrt. Revija kreacija i poznate licnosti. Sementa Rajhard. Photo: Marko Prpic/PIXSELL
Marko Prpić/Pixsell
19.07.2014.
u 09:00

– Još sam, nažalost, u Zagrebu. Na odmor idem početkom kolovoza i ostajem do početka rujna. Ovo ljeto rezervirano je za Starigrad Paklenicu. Jedva čekam odmor, a onda ponovo radno!

Simpatičnoj Sementi Rajhard nakon angažmana u dramskoj seriji "Stella" nove poslovne ponude neprestano stižu. Ipak, trenutno se najviše raduje odmoru na Jadranu, gdje će puniti baterije za nove glumačko-vokalne projekte.

Kada se spremate na odmor i gdje ćete ga provesti?

– Još sam, nažalost, u Zagrebu. Na odmor idem početkom kolovoza i ostajem do početka rujna. Ovo ljeto rezervirano je za Starigrad Paklenicu. Jedva čekam odmor, a onda ponovo radno!

Koji je vaš omiljeni ljetni odjevni predmet?

- Duge haljine! Njih obožavam, a sad su i in. Lijepa haljina uz neki zgodan šešir super je ljetna kombinacija.

Možemo li vas uskoro ponovo očekivati na malim ekranima?

– Pa "Stella" mi je otvorila neka nova vrata, tako da imam dosta poslovnih ponuda. Sve se još treba dobro razraditi, ali svakako očekujte nešto jako zanimljivo.

Dugo ste u sretnoj vezi. Planirate li uskoro zajednički život s dečkom?

- Nismo još o tome ozbiljno razgovarali, ali sigurna sam da će do toga doći s obzirom na to da je zasad sve u najboljem redu.

Vaše mjesto iz snova za odmor je...

-Tamo gdje nema puno ljudi i gdje je more izvrsno. A to je definitivno naša Dalmacija. Ne biram nikad mjesta za odmor izvan naše zemlje.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije